Kalábrie - CLUB ESSE SUN BEACH****


Hotel se nachází přímo u pláže v nádherném parku se středomořskou vegetací. Hotelové pokoje jsou od pláže vzdálené 200 – 400 m. Pláž je písečná, při vstupu do moře jsou oválné kamínky. Jedná se o soukromou pláž s plážovým servisem (slunečník a 2 lehátka) se sprchami, sociálním zařízením a barem. Služby Recepce, parkoviště, 4 bary, restaurace s terasou, 2 bazény, tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětské hry. Asistenční telefonická služba ve slovenském nebo českém jazyce. Celý popis

Kalábrie - CLUB ESSE SUN BEACH****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - CLUB ESSE SUN BEACH****

Hotel se nachází přímo u pláže v nádherném parku se středomořskou vegetací. Hotelové pokoje jsou od pláže vzdálené 200 – 400 m. Pláž je písečná, při vstupu do moře jsou oválné kamínky. Jedná se o soukromou pláž s plážovým servisem (slunečník a 2 lehátka) se sprchami, sociálním zařízením a barem.
Služby
Recepce, parkoviště, 4 bary, restaurace s terasou, 2 bazény, tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětské hry. Asistenční telefonická služba ve slovenském nebo českém jazyce.

Stravování: polopenze

Polopenze (plná penze za příplatek). Snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje při obědech a večeřích – voda, pivo, víno.

Ubytování: hotel ****

Celkem hotel disponuje 232 pokoji. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, jsou vybavení sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, telefonem, TV/SAT, barovou ledničkou, klimatizací, trezorem, terasou nebo verandou. 4. lůžko je formou palandy. Hotel disponuje také pokoji pro hendikepované osoby.
Pokoj Family Laguna - 2 dospělí v každém pokoji s jedním sociálním zařízením, pokoj s přímým vstupem k bazénu Laguna
Family Room - 2 propojené pokoje, 2 dospělí v každém pokoji s jedním sociálním zařízením