Kalábrie - COSTA AZZURRA***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel se nachází 9 km od městečka Tropea. Nachází se cca 600 m od neznámější a nejkrásnější pláže Grotticelle, pláž je písečná se skalnatými útesy, plážový servis za poplatek, plážový mikrobus v určitých hodinách. Klientům je k dispozici recepce, restaurace, bar, Wi-Fi na recepci a u bazénu za poplatek, bazén s terasou a slunečníky s lehátky, dětský bazén, dětské hřiště, společenská místnost s TV, parkoviště. Delegát Delegát se nachází v oblasti, není při ubytovávání klientů. Klientům je k dispozici 1-2x týdně a organizuje fakultativní výlety v českém nebo slovenském jazyce. Celý popis

Kalábrie - COSTA AZZURRA***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - COSTA AZZURRA***

Hotel se nachází 9 km od městečka Tropea. Nachází se cca 600 m od neznámější a nejkrásnější pláže Grotticelle, pláž je písečná se skalnatými útesy, plážový servis za poplatek, plážový mikrobus v určitých hodinách. Klientům je k dispozici recepce, restaurace, bar, Wi-Fi na recepci a u bazénu za poplatek, bazén s terasou a slunečníky s lehátky, dětský bazén, dětské hřiště, společenská místnost s TV, parkoviště.

Delegát
Delegát se nachází v oblasti, není při ubytovávání klientů. Klientům je k dispozici 1-2x týdně a organizuje fakultativní výlety v českém nebo slovenském jazyce.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně formou kontinentálního bufetu, večeře výběr ze 2 jídel prvního a druhého chodu. Poté zákusek nebo ovoce. Bez nápojů.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí 2-4 lůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, trezorem, TV a sociálním zařízením.