Kalábrie - DEI FOCESI***


Hotel se nachází přímo u pláže na Cedrové Riviéře nedaleko ostrova Cirella a centra městečka Diamante, které je známé svým feferonkovým festivalem, který se tu organizuje každý rok v září a také jeho malbami na stěnách budov v historickém městečku nazývané Murales, na kterých se podíleli malíři z celého světa. Pláž je z hrubého písku, na pláži plážový servis (slunečník, lehátko a křeslo), dále také plážový volejbal. Asistenční telefonní služba ve slovenském či českém jazyce. Služby Recepce, společenská místnost, restaurace s výhledem na moře, 2 bazény (jeden pro dospělé s hydromasážní a jeden pro děti) se slunečníky a lehátky, animační program, Wi-Fi zdarma na recepci, hřiště se syntetickým trávníkem na tenis a fotbal, 2 bary (jeden ve společenské místnosti a jeden u bazénu), dětské hřiště, SPA za poplatek Celý popis

Kalábrie - DEI FOCESI***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - DEI FOCESI***

Hotel se nachází přímo u pláže na Cedrové Riviéře nedaleko ostrova Cirella a centra městečka Diamante, které je známé svým feferonkovým festivalem, který se tu organizuje každý rok v září a také jeho malbami na stěnách budov v historickém městečku nazývané Murales, na kterých se podíleli malíři z celého světa. Pláž je z hrubého písku, na pláži plážový servis (slunečník, lehátko a křeslo), dále také plážový volejbal. Asistenční telefonní služba ve slovenském či českém jazyce.

Služby
Recepce, společenská místnost, restaurace s výhledem na moře, 2 bazény (jeden pro dospělé s hydromasážní a jeden pro děti) se slunečníky a lehátky, animační program, Wi-Fi zdarma na recepci, hřiště se syntetickým trávníkem na tenis a fotbal, 2 bary (jeden ve společenské místnosti a jeden u bazénu), dětské hřiště, SPA za poplatek

Stravování: polopenze

Na výběr je buď polopenze či plná penze. Snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr ze dvou druhů prvního a druhého chodu. 1/4 litru vína a 1/2 litru vody.

Ubytování: hotel ***

Hotel disponuje celkem 120 pokoji, které jsou 2 až 4 lůžkové. Pokoje mají sociální zařízení, klimatizaci, telefon, TV, barovou ledničku, některé pokoje mají jen okno (třeba upřesnit při rezervaci). 3. a 4. lůžko může být formou palandy.