Kalábrie - ITACA NAUSICAA ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Všeobecné informace Hotel je obklopený křišťálově čistým Jónským mořem v jedné z nejprestižnějších oblastní Kalábrie, kde Římané a Řekové očarovaní nádherným prostředím založili své kolonie. V blízkosti hotelu se nachází vodní park Odissea 2000, který je se svou rozlohou 80.000m2 skvělým místem k zábavě a relaxaci. Služby V hotelu můžete užívat společenskou místnost s televizí, 4 bary (2 u bazénu, 1 v areálu a 1 na pláži), parkoviště. Blízko hotelu jsou obchody, potapěčské centrum a vodní park. Součástí klubové karty je užívání 5 plaveckých bazénů (1 pro dospělé, 1 s hydromasáží, 2 pro děti a 1 olympijský bazén), ping pong, basketbalové/tenisové a voleybalové hřiště z toho (2 hřiště na plážový voleybal), kolektivní lekce aerobiku, vodní gymnastiky, plavání. Dále si na své přijdou příznivci lukostřelby, windsurfingu. Večerní představení s muzikály, kabarety, tématickými párty, vstup na diskotéku „Le Sirene“ a 1 volný vstup/osoba do... Celý popis

Kalábrie - ITACA NAUSICAA ****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - ITACA NAUSICAA ****

Všeobecné informace
Hotel je obklopený křišťálově čistým Jónským mořem v jedné z nejprestižnějších oblastní Kalábrie, kde Římané a Řekové očarovaní nádherným prostředím založili své kolonie. V blízkosti hotelu se nachází vodní park Odissea 2000, který je se svou rozlohou 80.000m2 skvělým místem k zábavě a relaxaci.

Služby
V hotelu můžete užívat společenskou místnost s televizí, 4 bary (2 u bazénu, 1 v areálu a 1 na pláži), parkoviště. Blízko hotelu jsou obchody, potapěčské centrum a vodní park.
Součástí klubové karty je užívání 5 plaveckých bazénů (1 pro dospělé, 1 s hydromasáží, 2 pro děti a 1 olympijský bazén), ping pong, basketbalové/tenisové a voleybalové hřiště z toho (2 hřiště na plážový voleybal), kolektivní lekce aerobiku, vodní gymnastiky, plavání. Dále si na své přijdou příznivci lukostřelby, windsurfingu.
Večerní představení s muzikály, kabarety, tématickými párty, vstup na diskotéku „Le Sirene“ a 1 volný vstup/osoba do vodního parku, dětské kluby a plážový servis od 2 řady s jedním slunečníkem a 2 lehátky/pokoj).

Vzdálenost
od moře: na pláži
od centra: 10 km

Stravování: all inclusive

Stravování formou all inclusive.

Strava je formou bufetu s výběrem jak z mezinárodní kuchyně, tak z typické místní kuchyně. Součástí stravování je i voda v karafách, nealkoholické nápoje a víno. Restaurace je vybavená klimatizací a je zde možnost i bezlepkové stravy (nutno vyžádat již při rezervaci).
Pro maminky s dětmi je zde možnost využití kuchyňky s mikrovlnou troubou a ohřívačem lahví.

Ubytování: hotel ****

Pokoje se nachází v 1. a 2. patrech a jsou vybavené telefonem, televizí, klimatizací, mini lednicí, trezorem, vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem a fénem na vlasy.

Itaca
Pokoje standard pro 2 osoby s terasou

Nausicaa
Pokoje standard pro 2 osoby, apartmán BILO3/5 s obývacím pokojem s 2 nebo 3 lůžky a ložnicí, apartmán TRILO4/6 s obývacím pokojem s 2 nebo 3 lůžky s 2 ložnicemi a 2 koupelnami.
Na vyžádní možnost bezbariérového pokoje.