Kalábrie - PARCO EMIRI

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: bez stravy
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Residence PARCO EMIRI láká na pobyt ve dvou a třípatrových moderních a příjemně udržovaných domcích s řadou komfortně vybavených apartmánů, které jsou obklopeny vzrostlými piniemi. Leží zhruba 500 m od krásného centra města Scalea, kde historie dýchá na každém rohu, hlavně při procházce historickým jádrem a při průchodu tajemnými úzkými uličkami a starými paláci. Dále můžete navštívit starý normanský hrad a mnohé kostely. V okolí najdete dostatek dobře zásobených obchodů a každé pondělí dopoledne velký trh (300m). V místních pizzeriích si můžete vychutnat pravou neapolskou pizzu. Z apartmánů vás nadchne úchvatný pohled na úpatí Apenin s typickými horskými vesničkami. Vybudovanými na jejich vrcholcích, nebo na výhled na tyrkysově modré moře. Nachází se zde nespočet zábavních zařízení a především koupání ve velmi čistém mořim, které je vzdáleno pouhých 100 m. Na soukromých plážích je možnost zapůjčení různých vodních plavidel. Služby K... Celý popis

Kalábrie - PARCO EMIRI

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - PARCO EMIRI

Residence PARCO EMIRI láká na pobyt ve dvou a třípatrových moderních a příjemně udržovaných domcích s řadou komfortně vybavených apartmánů, které jsou obklopeny vzrostlými piniemi. Leží zhruba 500 m od krásného centra města Scalea, kde historie dýchá na každém rohu, hlavně při procházce historickým jádrem a při průchodu tajemnými úzkými uličkami a starými paláci. Dále můžete navštívit starý normanský hrad a mnohé kostely. V okolí najdete dostatek dobře zásobených obchodů a každé pondělí dopoledne velký trh (300m). V místních pizzeriích si můžete vychutnat pravou neapolskou pizzu. Z apartmánů vás nadchne úchvatný pohled na úpatí Apenin s typickými horskými vesničkami. Vybudovanými na jejich vrcholcích, nebo na výhled na tyrkysově modré moře. Nachází se zde nespočet zábavních zařízení a především koupání ve velmi čistém mořim, které je vzdáleno pouhých 100 m. Na soukromých plážích je možnost zapůjčení různých vodních plavidel.

Služby
K dispozici bar, parkoviště, a poblíž rezidence se nachází spousta typických obchůdků, malých domácích pizzerií, restaurací a jiná zpříjemnění. Na nedaleké, 50 m vzdálené pláži, jsou k dispozici slunečníky, lehátka, bary, sprchy, dětský koutek a prostor na relax a cvičení.

Ubytování: rezidence

Apartmány pro 2-4 osob, které mají prostornou a kompletně vybavenou kuchyňku s jídelnou a balkonem s krásným výhledem na moře nebo na městečko, útulnou ložnici s manželským lůžkem, pokoj s palandou a koupelnou se sprchou a WC. Přízemní apartmány mají otevřenou verandu.