Kalábrie - POGGIO DEL SOLE

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Residence POGGIO DEL SOLE je moderní prázdninové středisko, které leží na úpatí Apeninského pohoří v místě chráněného Národního parku – Parco Del Pollino. Z klidného uzavřeného komplexu je pohled na jeden z nejkrásnějších zálivů Kalábrie – Golfo di Policastro. Nedaleko se nachází také pobřežní letoviska Praira a Mare (5km), Scaley (8km), nebo antické San Nicola Arcella (3km) Služby K dispozici dva bazény pro dospělé a pro děti se slunečníky , lehátky a terasou ke slunění, vhodnou též ke cvičení. Dále je k dispozici TV sál, bar, parkoviště, minifotbalové hřiště (100m) a pro skupiny je možnost využití sálu pro společenské večery. Celý popis

Kalábrie - POGGIO DEL SOLE

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - POGGIO DEL SOLE

Residence POGGIO DEL SOLE je moderní prázdninové středisko, které leží na úpatí Apeninského pohoří v místě chráněného Národního parku – Parco Del Pollino. Z klidného uzavřeného komplexu je pohled na jeden z nejkrásnějších zálivů Kalábrie – Golfo di Policastro. Nedaleko se nachází také pobřežní letoviska Praira a Mare (5km), Scaley (8km), nebo antické San Nicola Arcella (3km)
Služby
K dispozici dva bazény pro dospělé a pro děti se slunečníky , lehátky a terasou ke slunění, vhodnou též ke cvičení. Dále je k dispozici TV sál, bar, parkoviště, minifotbalové hřiště (100m) a pro skupiny je možnost využití sálu pro společenské večery.

Ubytování: rezidence

Apartmány pro 2-6 osob s výhledem na moře nebo na hory. Přízemní apartmány mají malou zahrádku, v 1. patře terasu nebo balkon. V hlavní budově a v zahradě, s balkónem nebo terasou, se sociálním zařízením, klimatizace a výhled na moře za příplatek. Pokoje čítají obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnicí s manželským lůžkem, dvoulůžkový pokoj s koupelnou a WC. Možnost 5. a 6. lůžka za příplatek.