Kalábrie - REZIDENCE HEAVEN***

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Všeobecné informace Rezidence se nachází na klidném místě, odkud je nádherný výhled na pobřeží Capo Vaticano a Liparské ostrovy. Místo je plné zeleně a tropických rostlin. Je rozdělená na centrální část a depandanci. Centrální část se nachází cca 550 m od pláže, apartmány v depandanci se nachází cca 900 m od centrální části, cca 900 m od nekrásnější pláže Capo Vaticana – Baia di Groticelle a cca 500 m od pláže v Santa Maria. Klientům je k dispozici plážový mikrobus i z apartmánů v depandaci. V centrální části rezidence je k dispozici restaurace, bar, místnost s TV, bazén, parkoviště, fotbalové hřiště. Apartmány v depandanci mají také parkoviště. Služby Bazén, restaurace, bar, sál s TV, stolní tenis, minifotbal, dětské hřiště, fotbalové hřiště, animace a miniclub v italském jazyce. Delegát Delegát se nachází v oblasti, není při ubytovávání klientů. Klientům je k dispozici 1-2x týdně a organizuje fakultativní výlety v českém nebo... Celý popis

Kalábrie - REZIDENCE HEAVEN***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - REZIDENCE HEAVEN***

Všeobecné informace
Rezidence se nachází na klidném místě, odkud je nádherný výhled na pobřeží Capo Vaticano a Liparské ostrovy. Místo je plné zeleně a tropických rostlin. Je rozdělená na centrální část a depandanci. Centrální část se nachází cca 550 m od pláže, apartmány v depandanci se nachází cca 900 m od centrální části, cca 900 m od nekrásnější pláže Capo Vaticana – Baia di Groticelle a cca 500 m od pláže v Santa Maria. Klientům je k dispozici plážový mikrobus i z apartmánů v depandaci. V centrální části rezidence je k dispozici restaurace, bar, místnost s TV, bazén, parkoviště, fotbalové hřiště. Apartmány v depandanci mají také parkoviště.

Služby
Bazén, restaurace, bar, sál s TV, stolní tenis, minifotbal, dětské hřiště, fotbalové hřiště, animace a miniclub v italském jazyce.

Delegát
Delegát se nachází v oblasti, není při ubytovávání klientů. Klientům je k dispozici 1-2x týdně a organizuje fakultativní výlety v českém nebo slovenském jazyce.

Ubytování: rezidence

Trilo 4/6 – obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, pokoj s manželskou postelí, pokoj se 2 postelemi, sociální zařízení, TV. Apartmány v přízemí mají terasu, apartmány v 1. patře mají balkón. Všechny jsou vybavené zahradním nábytkem.