Kalábrie - DOLOMITY SUL MARE****


Villaggio Dolomity sul Mare se nachází cca 2 km od městečka Briatico a cca 150-500 m od pláže obklopené olivovníky. Pláž je soukromá a písečná, na pláži plážový servis (slunečník, lehátko, křeslo), používání kánoí zdarma, vodní šlapadla a plážový volejbal, sprcha. Služby Recepce, bazén pro dospělé a pro děti s hydromasážní, lehátka u bazénu (počet neodpovídá počtu klientů), restaurace, bar, amfiteátr, tenisový kurt, fotbalové hřiště, dětský park, animační program a miniklub v italštině, bocce, šipky, střelba z luku, Wi-Fi za poplatek na recepci Delegát Delegát se nachází v oblasti, není při ubytovávání klientů. Klientům je k dispozici 1-2x týdně a organizuje fakultativní výlety v českém nebo slovenském jazyce. Celý popis

Kalábrie - DOLOMITY SUL MARE****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - DOLOMITY SUL MARE****

Villaggio Dolomity sul Mare se nachází cca 2 km od městečka Briatico a cca 150-500 m od pláže obklopené olivovníky. Pláž je soukromá a písečná, na pláži plážový servis (slunečník, lehátko, křeslo), používání kánoí zdarma, vodní šlapadla a plážový volejbal, sprcha.

Služby
Recepce, bazén pro dospělé a pro děti s hydromasážní, lehátka u bazénu (počet neodpovídá počtu klientů), restaurace, bar, amfiteátr, tenisový kurt, fotbalové hřiště, dětský park, animační program a miniklub v italštině, bocce, šipky, střelba z luku, Wi-Fi za poplatek na recepci

Delegát
Delegát se nachází v oblasti, není při ubytovávání klientů. Klientům je k dispozici 1-2x týdně a organizuje fakultativní výlety v českém nebo slovenském jazyce.

Stravování: all inclusive

Soft all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, nápoje při obědech a večeřích – voda, soft drink, víno. Open Bar 10:00 – 22:00 – voda, soft drinky, bílé víno. Bar na pláži 10:00 – 18:00 – voda a soft drinky.

Ubytování: aparthotel

Pokoje Standard – dvou až třílůžkové pokoje. Jsou všechny v přízemí, jsou vybavené ventilátorem, fénem, ledničkou, TV, trezorem, sociálním zařízením, verandou. Za poplatek je možný pokoj s výhledem na moře.