Kampánie - VILLAGGIO LA FENOSA


Villaggio La Fenosa se nachází na jednom z nejhezčích míst národního parku Cilento, je obklopeno středomořskou vegetací a má nádherný výhled na moře. Od centra je vzdálené cca 2 km a pláž je vzdálena pouhých pár minut chůze, k dispozici ale je i plážový mikrobus. Služby Recepce, bar, restaurace, společenská místnost s TV, bazén, dětský park, parkoviště, soukromá pláž. Celý popis

Kampánie - VILLAGGIO LA FENOSA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kampánie - VILLAGGIO LA FENOSA

Villaggio La Fenosa se nachází na jednom z nejhezčích míst národního parku Cilento, je obklopeno středomořskou vegetací a má nádherný výhled na moře. Od centra je vzdálené cca 2 km a pláž je vzdálena pouhých pár minut chůze, k dispozici ale je i plážový mikrobus.

Služby
Recepce, bar, restaurace, společenská místnost s TV, bazén, dětský park, parkoviště, soukromá pláž.

Ubytování: apartmán

Apartmány MONO 2/4 se skládají z pokoje s manželskou postelí anebo palandou a sociálního zařízení. Dále jsou vybaveny kuchyňským koutem se stolem a židlemi, který je umístěn na obytné verandě.
Apartmány BILO 5 se skládají z pokoje s manželskou postelí a jedním lůžkem, pokoje s dvěmi lůžky a sociálního zařízení. Dále jsou vybaveny kuchyňským koutem se stolem a židlemi, který je umístěn na obytné verandě.