Elba - LA PRIMULA

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel se nachází v samotném centru města, kousek od malebného nábřeží. La Primula je zasazena do krásné piniové zahrady a je vhodnou volbou pro ty, kteří hledají komfortní ubytování s výbornou dostupností veškerých služeb letoviska. Služby Recepce s trezorem, bar, restaurace, společenská místnost, velká zahrada, bazén. Vzdálenost od pláže: 150 m od centra: v centru Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - LA PRIMULA

Hotel se nachází v samotném centru města, kousek od malebného nábřeží. La Primula je zasazena do krásné piniové zahrady a je vhodnou volbou pro ty, kteří hledají komfortní ubytování s výbornou dostupností veškerých služeb letoviska.

Služby

Recepce s trezorem, bar, restaurace, společenská místnost, velká zahrada, bazén.

Vzdálenost
od pláže: 150 m
od centra: v centru

Stravování: polopenze

Formou polopenze. Snídaně - bufet v zahradě. Večeře – servírované tříchodové menu včetně zeleninového a dezertového bufetu.

Ubytování: hotel ***

Celkem 70 pokojů vybavených telefonem, Wi-Fi, TV, vlastním sociálním zařízením, fénem. Kromě takto vybavených pokojů Economic je možno objednat i pokoje Classic, které roku 2007 prošly renovací a mají klimatizaci a minibar. Pokoje Superior renovovány v roce 2010, jsou elegantně zařízené a vybavené LCD TV, telefonem, minibarem a klimatizací.

Podobné zájezdy