Lacco Ameno - DON PEPE ****


Tento čtyřhvěždičkový hotel ve městě Lacco Ameno, které je jedno z nejznámějších na ostrově s velmi kvalitními termálními lázněmi.Hotel je tvořen systémem několika budov, které jsou propojeny zahradou. Hotel nabízí venkovní bazén se slunečníky a lehátky a také vnitřní bazén. Nabízí i mnoho doplňkových služeb. Služby Hotel nabízí klientům 3 bazény – 1 vnitřní bazén s minerálně-termální vodou o teplotě 38°C s hydromasáží a malým vodopádem, Kneippův bazén (38°/18°C), 1 venkovní vyhřívaný bazén se sladkou vodou 32°C a přírodní tureckou lázeň. Dále restauraci, bar, nonstop provoz recepce, tenisové kurty,trezor, fitness, welness a spa centrum se saunou, parkování a sluneční terasu. Wi-fi k dispozici zdarma v hale hotelu. Vzdálenost: Od moře: 250m Od centra : 200m od centra města Lacco Ameno Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Lacco Ameno - DON PEPE ****

Tento čtyřhvěždičkový hotel ve městě Lacco Ameno, které je jedno z nejznámějších na ostrově s velmi kvalitními termálními lázněmi.Hotel je tvořen systémem několika budov, které jsou propojeny zahradou. Hotel nabízí venkovní bazén se slunečníky a lehátky a také vnitřní bazén. Nabízí i mnoho doplňkových služeb.

Služby
Hotel nabízí klientům 3 bazény – 1 vnitřní bazén s minerálně-termální vodou o teplotě 38°C s hydromasáží a malým vodopádem, Kneippův bazén (38°/18°C), 1 venkovní vyhřívaný bazén se sladkou vodou 32°C a přírodní tureckou lázeň. Dále restauraci, bar, nonstop provoz recepce, tenisové kurty,trezor, fitness, welness a spa centrum se saunou, parkování a sluneční terasu. Wi-fi k dispozici zdarma v hale hotelu.

Vzdálenost:
Od moře: 250m
Od centra : 200m od centra města Lacco Ameno

Stravování: polopenze

V hotelové restauraci. Snídaně kontinentální, večeře – zeleninový buffet, dále výběr ze 3 menu (předkrm, hlavní jídlo), 1 příloha a dezert – na výběr ovoce nebo něco sladkého.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 68 pokojů, které jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, TV-Sat, telefonem, fénem, minibarem, klimatizací a trezorem.

Podobné zájezdy