Lido delle Nazioni - CAMPING TAHITI****


Camping Tahiti je považován za vysoce kvalitní kemp na evropské úrovni. Je obklopen zelení a je ideálním místem pro rodinnou dovolenou nebo dovolenou s přáteli. Kemp nabízí svým hostům tři různé druhy bazénů – olympijský bazén (25x12,5 m), exotický bazén s ostrůvkem obklopený palmami (vhodný i pro děti) a nový bazén vypadající jako středomořská laguna obklopena kameny, vodopády a terasou. Jen pár kilometrů od Lido delle Nazioni se nachází známý zábavný park Mirabilandia (jeden z největších v Evropě). A nedaleko leží také známá města Ferrara, Ravenna či Benátky. Na recepci naleznete informace o různých aktivitách a službách – například cyklotrasy, trasy a kurzy pro Nordic walking, výlety lodí, výlety do Benátek, kurzy plavání pro děti, mini club pro děti, různé animační programy a sportovní aktivity, večerní programy, diskotéky a další. Camping Tahiti má restauraci, bar a soukromou písečnou pláž, která je rozdělena na dvě části. Jedna... Celý popis

Lido delle Nazioni - CAMPING TAHITI****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Lido delle Nazioni - CAMPING TAHITI****

Camping Tahiti je považován za vysoce kvalitní kemp na evropské úrovni. Je obklopen zelení a je ideálním místem pro rodinnou dovolenou nebo dovolenou s přáteli. Kemp nabízí svým hostům tři různé druhy bazénů – olympijský bazén (25x12,5 m), exotický bazén s ostrůvkem obklopený palmami (vhodný i pro děti) a nový bazén vypadající jako středomořská laguna obklopena kameny, vodopády a terasou. Jen pár kilometrů od Lido delle Nazioni se nachází známý zábavný park Mirabilandia (jeden z největších v Evropě). A nedaleko leží také známá města Ferrara, Ravenna či Benátky. Na recepci naleznete informace o různých aktivitách a službách – například cyklotrasy, trasy a kurzy pro Nordic walking, výlety lodí, výlety do Benátek, kurzy plavání pro děti, mini club pro děti, různé animační programy a sportovní aktivity, večerní programy, diskotéky a další. Camping Tahiti má restauraci, bar a soukromou písečnou pláž, která je rozdělena na dvě části. Jedna část je vybavena lehátky a slunečníky (za příplatek, u mobilhomů v ceně) a druhá část je volně přístupná (pro hosty s vlastním vybavením).

Ubytování: kemp

Všechny ubytovací kapacity mají ledničku s mrazákem, plynový vařič, nádobí a koupelnu se sprchovým koutem.
Lodge Iris – moderní mobilhomy mají dvoulůžkový pokoj (manželská postel), koupelnu, malou pohovku (lze využít i jako přistýlku pro dítě do 8 let) a malou zastřešenou terasu s vybavením. Důležité: není zde kuchyňský kout ani povoleno vařit (lze přikoupit polopenzi nebo plnou penzi). Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), satelitní TV, povlečení, 1 parkovací místo, malou ledničku (na nápoje), Wi-Fi připojení (3 hodiny, Internet Card, pouze při pobytu na 7 nocí), plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko).
Mobilhome Ninfea – má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu, dvě ložnice (1 s manželskou postelí a 1 se třemi lůžky – 3. lůžko vysunovací) a terasu s vybavením. Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), satelitní TV, povlečení, 1 parkovací místo, plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko), 6 vstupů do Thermae Wellness Gardens (v termínech 18.05.-15.07. + 19.08. – 18.09.; platí pro dospělé a děti nad 12 let v doprovodu dospělé osoby, mimo středy, max. 3 hodiny).
Mobilhome Lilla – má kuchyňský kout, prostorný obývací pokoj, koupelnu, dvě ložnice (1 s manželskou postelí, 1 se dvěma samostatnými lůžky) a terasu s vybavením. Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), satelitní TV, povlečení, 1 parkovací místo, plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko).
Mobilhome Gelsomino – má prostorný obývací pokoj, kuchyňský kout, dvě ložnice, koupelnu a terasu s vybavením. Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), satelitní TV, povlečení, 1 parkovací místo, plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko), Wi-Fi připojení (10 hodin, Internet Card, pouze při pobytu min. 7 nocí).
Minichalet Camelia – pohodlné a zrekonstruované ubytování umístěné poblíž bazénu „Atoll Beach“. Jsou vybaveny kuchyní, ložnicí s manželskou postelí, koupelnou, prostorným obývacím pokojem s rozkládací pohovkou a širokou krytou terasou s vybavením. Cena také zahrnuje: Sat/TV, povlečení, 1 parkovací místo, plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko). Vhodné pro i pro osoby s tělesným postiženým.
Chalet Peonia (chata) – 4 nádherné chaty umístěné poblíž bazénu „Atoll Beach“, které mají kuchyň, ložnici s manželskou postelí, koupelnu, prostorný obývací pokoj s rozkládací pohovkou a širokou krytou terasu s vybavením a grilem. Vhodné pro rodiny s malými dětmi. Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), satelitní TV, povlečení, 1 parkovací místo a plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko).
Bungalov Mimosa – pohodlné zděné domy jsou vybaveny kuchyňskou linkou a dále mají dvě ložnice, koupelnu, prostorný obývací pokoj s rozkládací pohovkou (pro 5. osobu) a krytou terasu s vybavením. Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), satelitní TV, povlečení, 1 parkovací místo, plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko), Wi-Fi připojení (10 hodin, Internet Card, pouze při pobytu min. 7 nocí).
Eko-chata Orchidea – luxusní eko-chata má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou (pro 2 osoby), dvě ložnice, koupelnu a terasa s vybavením. Cena také zahrnuje: klimatizaci/topení (8 hodin denně), SAT/TV, povlečení, 1 parkovací místo, plážový servis (slunečník + 1 lehátko + 1 sedátko), 10 vstupů do Thermae Wellness Gardens (podmínky viz výše), Wi-Fi připojení (NON STOP).