Lignano - CAMPING SABBIADORO


Camping Sabbiadoro se nachází ve stinném borovém háji a je ideálním místem pro rodinnou dovolenou nebo dovolenou s přáteli. Několik minut chůze od kempu se nachází centrum Lignana s pěší zónou. Ubytování je v mobilních domcích, které mají také parkovací místo, malou zahrádku, elektřinu a satelitní televizi (pouze v F+ a L). Kemp nabízí také další služby: restauraci, půjčovnu jízdních kol, supermarket, připojení na internet (v určeném místě), prodej novin, soukromou pláž (písečná, mělká, možnost pronájmu slunečníků nebo lehátek), animační služby, 3 vyhřívané bazény (klasický plavecký, pro děti a s hydromasáží) či sportovní vyžití. Vzdálenost od moře: 250 m Celý popis

Lignano - CAMPING SABBIADORO

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Lignano - CAMPING SABBIADORO

Camping Sabbiadoro se nachází ve stinném borovém háji a je ideálním místem pro rodinnou dovolenou nebo dovolenou s přáteli. Několik minut chůze od kempu se nachází centrum Lignana s pěší zónou. Ubytování je v mobilních domcích, které mají také parkovací místo, malou zahrádku, elektřinu a satelitní televizi (pouze v F+ a L). Kemp nabízí také další služby: restauraci, půjčovnu jízdních kol, supermarket, připojení na internet (v určeném místě), prodej novin, soukromou pláž (písečná, mělká, možnost pronájmu slunečníků nebo lehátek), animační služby, 3 vyhřívané bazény (klasický plavecký, pro děti a s hydromasáží) či sportovní vyžití.

Vzdálenost
od moře: 250 m

Stravování: vlastní

Lze připlatit polopenzi či plnou penzi.

Ubytování: kemp

Ubytování v mobilních domcích, které jsou vybaveny kuchyňským koutem, přikrývkami, vlastním sociálním zařízením (sprchový kout), elektřinou, studenou a teplou vodou a topením.
Typy mobilních domků:
Model M – pro 5 osob (klimatizace, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Model G – pro 5 osob (veranda, ventilátor a malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Model S – pro 4 osoby (veranda a ventilátor, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Model H – pro 2+1 osob (klimatizace, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Model H+ - pro 2+2 osoby (klimatizace, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Maxi model L – pro 4+2 osoby (klimatizace, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Maxi model F – pro 5+1 osoby (klimatizace, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)
Maxi model F+ - pro 5+1 osoby (klimatizace, malá privátní zahrada vybavená nábytkem)