Livigno - AMERIKAN


Krásně vybavený moderní hotel Amerikan se nachází pouhých několik kroků od lyžařských vleků. Nejen svou polohou, ale i krásně vybavenými, vzdušnými pokoji, vysokou kvalitou služeb a wellness centrem láká všechny klienty, kteří si chtějí svojí zimní dovolenou naplno užít. Služby Hotel pro své klienty nabízí k využití především wellness centrum, které nabídne prostory k dokonalé relaxaci. Součástí centra je vířivka, sauna, bio sauna, turecká lázeň, aromatická sprcha a relaxační zóna. Za příplatek je pak také možné sjednat masáž či jinou proceduru. Dále pak hotel nabízí připojení wi-fi, shuttle bus do centra a trezor na cennosti. Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Livigno - AMERIKAN

Krásně vybavený moderní hotel Amerikan se nachází pouhých několik kroků od lyžařských vleků. Nejen svou polohou, ale i krásně vybavenými, vzdušnými pokoji, vysokou kvalitou služeb a wellness centrem láká všechny klienty, kteří si chtějí svojí zimní dovolenou naplno užít.

Služby

Hotel pro své klienty nabízí k využití především wellness centrum, které nabídne prostory k dokonalé relaxaci. Součástí centra je vířivka, sauna, bio sauna, turecká lázeň, aromatická sprcha a relaxační zóna. Za příplatek je pak také možné sjednat masáž či jinou proceduru. Dále pak hotel nabízí připojení wi-fi, shuttle bus do centra a trezor na cennosti.

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu. Večeře – salátový a předkrmový bufet, dále pak 2 hlavní chody a desert.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí dva typy pokojů, které se liší především svou polohou. Pokoje Comfort jsou umístěny přímo v hlavní budově s restaurací, pokoje Depandance jsou pak umístěny v budovách v okolí hotelu.