Livigno - ANGELICA***


Hotel Angelica se nachází v centru pěší zóny Livigna, v klidné boční ulici, zhruba 20 metrů od lyžařské školy Scuola Sci Centrale a lyžařských vleků do Carosello 3000. Jedná se o ideální odpočinkový hotel, který je obklopen přírodou a je z něj krásný výhled na okolí. Služby Restaurace, bezplatné parkoviště, W-Fi připojení, možnost zapůjčení kol, garáž, možnost domácích mazlíčků, úschovna lyží. Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Livigno - ANGELICA***

Hotel Angelica se nachází v centru pěší zóny Livigna, v klidné boční ulici, zhruba 20 metrů od lyžařské školy Scuola Sci Centrale a lyžařských vleků do Carosello 3000. Jedná se o ideální odpočinkový hotel, který je obklopen přírodou a je z něj krásný výhled na okolí.
Služby
Restaurace, bezplatné parkoviště, W-Fi připojení, možnost zapůjčení kol, garáž, možnost domácích mazlíčků, úschovna lyží.

Stravování: polopenze

Hotel má vlastní restauraci a la carte. Podávají se zde pokrmy typické pro oblast Alta Valtellina, které výborně doplňuje výběr vín.

Ubytování: hotel ***

Hotel Angelica nabízí všechny typy pokojů, od jednolůžkových až po čtyřlůžkové. Rodinné pokoje na vyžádání. Všechny pokoje jsou vybaveny v klasickém alpském stylu. Wi-Fi připojení je v každém pokoji.