Ortisei - VILLA EMILIA***


Hotel Villa Emilia se nachází v oblasti Val Gardena pouhých 400 m od centra Ortisei, která je jednou z nejoblíbenějších pro lyžování. Pokud si chcete užít jedinečný výhled na Dolomity naplno, stačí, když půjdete do hotelové zahrady, která nabízí překrásný výhled na městečko Ortisei a okolní hory. Služby Tenisové kurty, volný vstup do bazénu Mar Dolomit (600 m od hotelu), sauna (dva vstupy zdarma týdně), Tyrolské večer jednou týdně, zahrada s dětským hřištěm, TV místnost, Wi-Fi ve společných prostorech, stolní tenis. Možnost zapůjčení horských kol zdarma. Celý popis

Ortisei - VILLA EMILIA***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Ortisei - VILLA EMILIA***

Hotel Villa Emilia se nachází v oblasti Val Gardena pouhých 400 m od centra Ortisei, která je jednou z nejoblíbenějších pro lyžování. Pokud si chcete užít jedinečný výhled na Dolomity naplno, stačí, když půjdete do hotelové zahrady, která nabízí překrásný výhled na městečko Ortisei a okolní hory.

Služby
Tenisové kurty, volný vstup do bazénu Mar Dolomit (600 m od hotelu), sauna (dva vstupy zdarma týdně), Tyrolské večer jednou týdně, zahrada s dětským hřištěm, TV místnost, Wi-Fi ve společných prostorech, stolní tenis. Možnost zapůjčení horských kol zdarma.

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu. Nápoje při večeři jsou zahrnuty v ceně (voda, domácí bílé a červené víno). V ceně také salátový bar, zeleninový bufet a zákusek. Jednou týdně se koná Tyrolský večer, při kterém je nabídka bufetu s typickými pokrmy z oblasti Val Gardena a jižního Tyrolska.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí všechny typy pokojů. Jednolůžkové pokoje jsou sice malé, ale bez příplatku. Většina pokojů se nachází v hlavní budově a nabízí překrásný výhled na Alpe di Siusi a Sassolungo, zbytek pokojů se nachází v sousední depandanci.
Pokoje mají vlastní koupelnu a sociální zařízení, satelitní televizi a telefon