Passo Tonale - ADAMELLO***


Hotel Adamello se nachází cca 300 metrů od centra města Passo Tonale a od lyžařských vleků. Je obklopen přírodními krásami Národního parku Stelvio a regionálního parku Adamello-Brenta. V zimě nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu k lyžařským vlekům. Služby Restaurace, bar, stube, dětská herna, mini club. Celý popis

Passo Tonale - ADAMELLO***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Passo Tonale - ADAMELLO***

Hotel Adamello se nachází cca 300 metrů od centra města Passo Tonale a od lyžařských vleků. Je obklopen přírodními krásami Národního parku Stelvio a regionálního parku Adamello-Brenta. V zimě nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu k lyžařským vlekům.

Služby
Restaurace, bar, stube, dětská herna, mini club.

Stravování: polopenze

Formou polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány v panoramatické jídelně s nádherným výhledem na údolí. Snídaně je kontinentální, formou bufetu. Při večeři – bufet s předkrmy a zeleninou, dále servírovaná večeře (tříchodová). Možnost vegetariánské, dětské nebo například gluten-free stravy.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí celkem 42 pokojů. Každý pokoj má balkon (kromě jednoho v kategorii Alpina), LCD TV, trezor, Wi-Fi, koupelnu se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. V hotelu se také nachází pokoj pro postižené. Hotel nabízí pokoje ve třech typech – Alpina, Tirolia a Dolomia (ceny na vyžádání v CK).