Passo Tonale - GARDENIA***


Tento tříhvězdičkový hotel se nachází v horském průsmyku v Passo Tonale. 50 metrů od hotelu najdete autobusovou zastávku a hotel také zajištuje shuttle busy ke sjezdovkám v předem stanovené časy. Služby Restaurace, wellness (bazén, dětský bazén, vířivka, sauna, turecké lázně), Wi-Fi, úschovna kol a lyží, parkoviště, garáž za poplatek (na vyžádání) Celý popis

Passo Tonale - GARDENIA***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Passo Tonale - GARDENIA***

Tento tříhvězdičkový hotel se nachází v horském průsmyku v Passo Tonale. 50 metrů od hotelu najdete autobusovou zastávku a hotel také zajištuje shuttle busy ke sjezdovkám v předem stanovené časy.

Služby
Restaurace, wellness (bazén, dětský bazén, vířivka, sauna, turecké lázně), Wi-Fi, úschovna kol a lyží, parkoviště, garáž za poplatek (na vyžádání)

Stravování: polopenze

Formou polopenze. Snídaně formou bohatého bufetu, při večeři výběr z 3 menu. Dále také zeleninový, salátový a předkrmový bufet. Možnost také vegetariánského a dětského menu.

Ubytování: hotel ***

V hotelu je celkem 50 pokojů. Pokoje mají vlastní koupelnu, vysoušeč vlasů, trezor, satelitní TV, telefon, Wi-Fi. Některé pokoje mají balkón. Na vyžádání možnost ubytování v pokojích Superior, Junior Suite nebo Superior Suite (ceny na vyžádání v CK).