Procida - LA CASA SUL MARE****


Hotel La Casa sul Mare je čtyřhvězdičkový hotel nacházející se na jihovýchodním pobřeží ostrova Procida. Menší hotel nabízí pouze 10 pokojů a je nově zrekonstruovaný. Má skvělé umístění, a to v srdci historického centra a jen kousek od citadely Terra Murata. La Casa sul Mare je jediným čtyřhvězdičkovým hotelem na ostrově a má překrásný výhled na půvabnou rybářskou vesničku Marina di Corricella. Pláž je vzdálena přibližně 15-20 minut chůze od hotelu nebo lze využít svozy na pláž (dle časového harmonogramu; za příplatek). Služby Hotel nabízí bar, Wi-Fi internet (na pokojích a ve společných prostorech), shuttle bus (zdarma svozy na pláž), pronájem skútrů a kol (na vyžádání), hlídání dětí (na vyžádání), domácí mazlíčci povoleni (na vyžádání), soukromá večeře při svíčkách na pokoji (na vyžádání). Vzdálenost od moře: 15-20 minut chůzí od centra: v historickém centru Procidy Celý popis

Procida - LA CASA SUL MARE****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Procida - LA CASA SUL MARE****

Hotel La Casa sul Mare je čtyřhvězdičkový hotel nacházející se na jihovýchodním pobřeží ostrova Procida. Menší hotel nabízí pouze 10 pokojů a je nově zrekonstruovaný. Má skvělé umístění, a to v srdci historického centra a jen kousek od citadely Terra Murata. La Casa sul Mare je jediným čtyřhvězdičkovým hotelem na ostrově a má překrásný výhled na půvabnou rybářskou vesničku Marina di Corricella. Pláž je vzdálena přibližně 15-20 minut chůze od hotelu nebo lze využít svozy na pláž (dle časového harmonogramu; za příplatek).

Služby
Hotel nabízí bar, Wi-Fi internet (na pokojích a ve společných prostorech), shuttle bus (zdarma svozy na pláž), pronájem skútrů a kol (na vyžádání), hlídání dětí (na vyžádání), domácí mazlíčci povoleni (na vyžádání), soukromá večeře při svíčkách na pokoji (na vyžádání).

Vzdálenost
od moře: 15-20 minut chůzí
od centra: v historickém centru Procidy


Stravování: snídaně

Kontinentální snídaně podávána formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí 10 útulných a elegantních pokojů s výhledem na moře a soukromou terasou. Všechny pokoje mají klimatizaci/topení, koupelnu se sprchovým koutem, telefon, ledničku a TV/SAT.