Procida - SAVOIA***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel Savoia se pyšní především svou tradicí a historií, neboť se jedná o vůbec první hotel na ostrově Procida a funguje již od 30. let minulého století. Za dobu své existence se také stal útočištěm pro mnoho umělců a spisovatelů. Hotel se nachází na vrchu ostrova a jeho hosté se tak mohou kochat překrásnými panoramatickými výhledy na moře. Služby Hotel svým klientům nabízí k využití soukromý bazén obklopený rozlehlou zahradou plnou citronovníky a dalšími ovocnými stromy. Vzdálenost od moře: 400 m Vzdálenost od centra: 100 m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Procida - SAVOIA***

Hotel Savoia se pyšní především svou tradicí a historií, neboť se jedná o vůbec první hotel na ostrově Procida a funguje již od 30. let minulého století. Za dobu své existence se také stal útočištěm pro mnoho umělců a spisovatelů. Hotel se nachází na vrchu ostrova a jeho hosté se tak mohou kochat překrásnými panoramatickými výhledy na moře.

Služby

Hotel svým klientům nabízí k využití soukromý bazén obklopený rozlehlou zahradou plnou citronovníky a dalšími ovocnými stromy.

Vzdálenost od moře: 400 m
Vzdálenost od centra: 100 m

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

V hotelu je k dispozici celkem 16 pokojů, které jsou všechny vybaveny koupelnou se sprchou a vanou, satelitní TV, minibarem, klimatizací a telefonem.