Martinsicuro - REZIDENCE LE DUNE


Rezidence Le Dune je nová moderní budova, která se nachází pouze 150 metrů od široké pláže a leží v klidné lokalitě mezi středisky Martinsicuro a Villa Rosa. Apartmány jsou pro 4 nebo 6 osob (bilokaly a trilokaly). Z většiny apartmánů je výhled na moře. Ve vzdálenosti 150 metrů od rezidence se na pláži nachází bar Riccardo, kde si je možné za zvýhodněné ceny pronajmout plážový servis. Služby Parkování (za příplatek – parkovací místo nebo garáž), Wi-Fi připojení (za příplatek), klimatizace (za příplatek pouze v bilokalu č. 13 a 14), výtah. Vzdálenost od moře: 150 - 160 m Celý popis

Martinsicuro - REZIDENCE LE DUNE

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Martinsicuro - REZIDENCE LE DUNE

Rezidence Le Dune je nová moderní budova, která se nachází pouze 150 metrů od široké pláže a leží v klidné lokalitě mezi středisky Martinsicuro a Villa Rosa. Apartmány jsou pro 4 nebo 6 osob (bilokaly a trilokaly). Z většiny apartmánů je výhled na moře. Ve vzdálenosti 150 metrů od rezidence se na pláži nachází bar Riccardo, kde si je možné za zvýhodněné ceny pronajmout plážový servis.

Služby
Parkování (za příplatek – parkovací místo nebo garáž), Wi-Fi připojení (za příplatek), klimatizace (za příplatek pouze v bilokalu č. 13 a 14), výtah.

Vzdálenost
od moře: 150 - 160 m

Ubytování: rezidence

BILO 4 – apartmán pro 4 osoby má obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, ložnici s manželským lůžkem, koupelnu se sprchou a balkon. Apartmán je vybaven televizí se satelitním příjmem a pračkou.
TRILO 6 - apartmán pro 6 osoby má obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, ložnici s manželským lůžkem, ložnici s dvěma oddělenými lůžky, koupelnu se sprchou a balkon. Apartmán je vybaven televizí se satelitním příjmem a pračkou.