Alba Adriatica - REZIDENCE RICCIONE

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rezidence Riccione je nově postavená budova, která se nachází 50 metrů od pláže a pěší promenády v centrální části města. Rezidence má 16 apartmánů různého typu (monolokaly pro 2-4 osoby, bilokaly pro 4 osoby a trilokaly pro 6 osob). Apartmány jsou moderně zařízené a vybavené. Rezidence má výtah, privátní pláž a privátní parkoviště. 2 apartmány mají bezbariérový přístup. Služby Privátní parkoviště, soukromá pláž, výtah, bezbariérový přístup, klimatizace, zvířata povolena. Vzdálenost od moře: 50 m Celý popis

Alba Adriatica - REZIDENCE RICCIONE

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Alba Adriatica - REZIDENCE RICCIONE

Rezidence Riccione je nově postavená budova, která se nachází 50 metrů od pláže a pěší promenády v centrální části města. Rezidence má 16 apartmánů různého typu (monolokaly pro 2-4 osoby, bilokaly pro 4 osoby a trilokaly pro 6 osob). Apartmány jsou moderně zařízené a vybavené. Rezidence má výtah, privátní pláž a privátní parkoviště. 2 apartmány mají bezbariérový přístup.

Služby
Privátní parkoviště, soukromá pláž, výtah, bezbariérový přístup, klimatizace, zvířata povolena.

Vzdálenost
od moře: 50 m

Ubytování: rezidence

MONO 4 – vkusně zařízený apartmán pro 2-4 osoby má prostornou obývací místnost se dvěma rozkládacími dvoulůžky a kuchyňským koutem a koupelnu.
BILO 4 – vkusně zařízený apartmán pro 4 osoby má obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnici s manželským lůžkem a koupelnu se
sprchou.
TRILO 6 – vkusně zařízený apartmán pro 6 osoby má obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnici s manželským lůžkem, ložnici se dvěma lůžky (1 lůžko je vysunovací) a koupelnu se sprchou.