San Benedetto del Tronto - HOTEL MAESTRALE***


Hotel Maestrale se nachází přibližně 350 m od moře v klidné části letoviska San Benedetto del Tronto, jenž překypuje zelení. San Benedetto del Tronto je vhodným místem pro strávení rodinné dovolené. Jsou zde písečné pláže, klid, zábava i místo pro sport (možnost plachtění, rybaření nebo bruslení). Služby Klimatizovaná restaurace, recepce, bar, výtah, zapůjčení kol zdarma, venkovní posezení, Wi-Fi připojení, parkoviště, zahrada s dětským hřištěm, společenská místnost (stolní tenis), soukromá pláž (1 slunečník, 2 lehátka na apartmán). Vzdálenost od moře: cca 350 m Celý popis

San Benedetto del Tronto - HOTEL MAESTRALE***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

San Benedetto del Tronto - HOTEL MAESTRALE***

Hotel Maestrale se nachází přibližně 350 m od moře v klidné části letoviska San Benedetto del Tronto, jenž překypuje zelení. San Benedetto del Tronto je vhodným místem pro strávení rodinné dovolené. Jsou zde písečné pláže, klid, zábava i místo pro sport (možnost plachtění, rybaření nebo bruslení).

Služby
Klimatizovaná restaurace, recepce, bar, výtah, zapůjčení kol zdarma, venkovní posezení, Wi-Fi připojení, parkoviště, zahrada s dětským hřištěm, společenská místnost (stolní tenis), soukromá pláž (1 slunečník, 2 lehátka na apartmán).

Vzdálenost
od moře: cca 350 m

Stravování: polopenze

Polopenze je tvořena bufetovou snídaní a večeří s výběrem ze dvou druhů menu o více chodech. Voda a víno během jídla. Lze objednat taktéž plnou penzi.

Ubytování: hotel ***

Hotel Maestrale nabízí celkem 29 prostorných a vkusně zařízených pokojů vybavených TV, balkónem a vlastním sociálním zařízením. Apartmány mají klimatizaci (za příplatek). Na pokoji mohou být až 4 lůžka.