San Benedetto del Tronto - REZIDENCE DEI MILLE

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rezidence Dei Mille se nachází pár metrů od moře v blízkosti nové promenády San Benedetta del Tronto (v centrální části Porto d´Ascoli) a je obklopena prostorným soukromým parkem, jehož součástí jsou tenisové kurty, soukromě parkoviště rezervované pro hosty, dětský koutek a bazén. Rezidence Dei Mille je vystavěna ve středomořském stylu, má výbornou polohu a nabízí kvalitní služby a dostatek prostoru pro strávení klidné rodinné dovolené. Služby Soukromý park, tenisové kurty, soukromé parkoviště, dětský koutek, bazén, poblíž residence – obchody, bary, restaurace. Vzdálenost od moře: u moře od centra: v centrální části Porto d´Ascoli Celý popis

San Benedetto del Tronto - REZIDENCE DEI MILLE

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

San Benedetto del Tronto - REZIDENCE DEI MILLE

Rezidence Dei Mille se nachází pár metrů od moře v blízkosti nové promenády San Benedetta del Tronto (v centrální části Porto d´Ascoli) a je obklopena prostorným soukromým parkem, jehož součástí jsou tenisové kurty, soukromě parkoviště rezervované pro hosty, dětský koutek a bazén. Rezidence Dei Mille je vystavěna ve středomořském stylu, má výbornou polohu a nabízí kvalitní služby a dostatek prostoru pro strávení klidné rodinné dovolené.

Služby
Soukromý park, tenisové kurty, soukromé parkoviště, dětský koutek, bazén, poblíž residence – obchody, bary, restaurace.

Vzdálenost
od moře: u moře
od centra: v centrální části Porto d´Ascoli


Ubytování: rezidence

Rezidence Dei Mille má celkem 24 apartmánů. BILO pro 3 osoby, kde se nachází ložnice s manželskou postelí a palandou, kuchyňský kout s příslušenstvím a koupelna. TRILO pro 5, 6 nebo 8 osob (ložnice, kuchyňský kout s příslušenstvím, koupelna) nebo QUADRI pro 6 osob se třemi ložnicemi, kuchyňským koutem s příslušenstvím a koupelnou. Všechna BILA mají malý balkon, ostatní apartmány mají větší balkony nebo terasy.