Forio - SAN LORENZO ****


Tento čtyřhvězdičkový hotel leží na malém kopci, se nachází necelý 1 km od centra města Lacco Ameno a jen 10 minut pěšky od pláže San Montano. Hotel nabízí klidné místo k relaxaci a odpočinku a celý komplex je obklopen zahradou s exotickými rostlinami, zahrada také nabízí altány a klidná místa ke čtení nebo odpočinku. U venkovního bazénu s lehátky a slunečníky najdete místa k opalování i místa nabízející stín. Tento bazén s mořskou vodou zapadá do krásné okolní krajiny a vzhledem k poloze hotelu je zde ohromující výhled na moře a také na město Lacco Ameno. Dále je k dispozici vnitřní bazén a dva bazény se studenou a teplou vodou. Služby Klientům je k dispozici venkovní bazén v zahradě, vnitřní bazén (38°C), 2 bazény (15°C - 40°C) a Kneippův bazén. Hotel nabízí i wellnessové balíčky (za poplatek), saunu a beauty centrum zahrnující léčebné procedury (za poplatek). Hotelová restaurace s krásným výhledem na moře, piano bar s muzikou... Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - SAN LORENZO ****

Tento čtyřhvězdičkový hotel leží na malém kopci, se nachází necelý 1 km od centra města Lacco Ameno a jen 10 minut pěšky od pláže San Montano. Hotel nabízí klidné místo k relaxaci a odpočinku a celý komplex je obklopen zahradou s exotickými rostlinami, zahrada také nabízí altány a klidná místa ke čtení nebo odpočinku. U venkovního bazénu s lehátky a slunečníky najdete místa k opalování i místa nabízející stín. Tento bazén s mořskou vodou zapadá do krásné okolní krajiny a vzhledem k poloze hotelu je zde ohromující výhled na moře a také na město Lacco Ameno. Dále je k dispozici vnitřní bazén a dva bazény se studenou a teplou vodou.

Služby
Klientům je k dispozici venkovní bazén v zahradě, vnitřní bazén (38°C), 2 bazény (15°C - 40°C) a Kneippův bazén. Hotel nabízí i wellnessové balíčky (za poplatek), saunu a beauty centrum zahrnující léčebné procedury
(za poplatek). Hotelová restaurace s krásným výhledem na moře, piano bar s muzikou, také Wi-Fi připojení.

Vzdálenost
Od moře: 850m - cca 10 minut pěšky pláž San Montano
Od centra: necelý 1 km od centra města Lacco Ameno

Stravování: polopenze

V hotelové restauraci formou polopenze - snídaně - bufet a večeře - výběr z menu a salátový bufet. Vynikající regionální gastronomie.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí svým klientům 3 druhy pokojů - Classic, Comfort či Superior. Všechny jsou komfortně vybavené, s vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV, fénem, klimatizací, trezorem. Pokoj Classic nabízí výhled do zahrady, Comfort je vybaven balkónem s výhledem na moře a Superior pokoj s prostornou terasou (pokoje Comfort a Superior za příplatek).

Podobné zájezdy