Sant Angelo - SANT' ANGELO ***


Hotel Residence Sant‘ Angelo nabízí do detailu promyšlené komfortní ubytování a služby v exluzivní zóně Sant Angelo. Kromě krás malebného městečka, blízké pláže Cava Grado či Maronti, si mohou klienti dopřát dokonalý lázeňský relax v zázemí hotelu a poznávat výjimečné chutě vyhlášené pěti hvězdičkové restaurace, která je hotelovým hostům vstřícná i cenově. Střípkem do mozaiky dokonalosti jsou pak jedinečné romantické scenérie, jenž je možné sledovat z hotelových teras, restaurace či balcony baru. Celý popis

Sant Angelo - SANT' ANGELO ***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sant Angelo - SANT' ANGELO ***

Hotel Residence Sant‘ Angelo nabízí do detailu promyšlené komfortní ubytování a služby v exluzivní zóně Sant Angelo. Kromě krás malebného městečka, blízké pláže Cava Grado či Maronti, si mohou klienti dopřát dokonalý lázeňský relax v zázemí hotelu a poznávat výjimečné chutě vyhlášené pěti hvězdičkové restaurace, která je hotelovým hostům vstřícná i cenově. Střípkem do mozaiky dokonalosti jsou pak jedinečné romantické scenérie, jenž je možné sledovat z hotelových teras, restaurace či balcony baru.

Stravování: snídaně

Residence – vlastní strava. Hotel – snídaně formou bufetu s možností přikoupení večeře (platba na místě). Večeře je pak podávaná v pětihvězdičkové panoramatické restauraci, která se specializuje na regionální kuchyni, jejíž základem jsou čerstvé ryby a dary moře. Host si vybírá z aktuálního menu.

Ubytování: hotel ***

Stylově zařízené studia pro 2 až 5 osob jsou vybaveny klimatizací, minibarem, trezorem, fénem, TV, kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením. Studio typu "A" je v nejvyšším patře budovy a disponuje okny nebo balkonem, který je za příplatek. Studio typu "B" naopak disponuje sdílenou terasou, která je bez příplatku.