Sant Angelo - PARK HOTEL MIRAMARE ****L - Aphrodite Apollon Sea Resort & Spa ****


Tento elegantní hotel disponuje exkluzivní polohou na jižním výběžku ostrova Ischia, v prestižní části Sant Angela. Prvotřídní služby, křišťálové moře, scénické pohledy na zátoku Maronti a ostrov Capri či okolní pěší zóna s romantickými uličkami vytváří z hotelu místo, které je pravidelně vyhledáváno významnými osobnostmi z celého světa. Služby: Hotel leží přímo nad mořem, je tvořen lázeňským centrem Aphrodite - Apollon, Casa Apollon. V ceně je vstup do lázní Afrodite-Apollon s 12 termálními bazény o různé teplotě vody od 20 - 42 °C, 2 bazény s mořskou vodou, relaxační zóna, fitness centrum, sauna v přírodní jeskyni, nudistická zóna, slunečníky a lehátka, Wi-Fi v celém areálu zdarma, terasa Blu Relax, molo nad mořem s lehátky a slunečníky patřící hotelu, soukromá pláž. Za poplatek - lázně s masážemi, shiatsu, ayurvéda, bahno, aerosoly, inhalace, centrum krásy. 3 bary, 2 restaurace, kongresové centrum pro 250 osob. od moře: u moře od... Celý popis

Sant Angelo - PARK HOTEL MIRAMARE ****L - Aphrodite Apollon Sea Resort & Spa ****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sant Angelo - PARK HOTEL MIRAMARE ****L - Aphrodite Apollon Sea Resort & Spa ****

Tento elegantní hotel disponuje exkluzivní polohou na jižním výběžku ostrova Ischia, v prestižní části Sant Angela. Prvotřídní služby, křišťálové moře, scénické pohledy na zátoku Maronti a ostrov Capri či okolní pěší zóna s romantickými uličkami vytváří z hotelu místo, které je pravidelně vyhledáváno významnými osobnostmi z celého světa.

Služby: Hotel leží přímo nad mořem, je tvořen lázeňským centrem Aphrodite - Apollon, Casa Apollon. V ceně je vstup do lázní Afrodite-Apollon s 12 termálními bazény o různé teplotě vody od 20 - 42 °C, 2 bazény s mořskou vodou, relaxační zóna, fitness centrum, sauna v přírodní jeskyni, nudistická zóna, slunečníky a lehátka, Wi-Fi v celém areálu zdarma, terasa Blu Relax, molo nad mořem s lehátky a slunečníky patřící hotelu, soukromá pláž. Za poplatek - lázně s masážemi, shiatsu, ayurvéda, bahno, aerosoly, inhalace, centrum krásy. 3 bary, 2 restaurace, kongresové centrum pro 250 osob.

od moře: u moře
od centra: 300 m

Stravování: snídaně

Snídaně – bufet tvořený z produktů ekologického zemědělství.

Ubytování: hotel ****

Hotelové pokoje jsou pohodlné, elegantní, laděné do středomořského stylu. Každý má balkon nebo terasu a přímý výhled na moře. Součástí výbavy pokoje je mezinárodní telefon s přímou volbou , klimatizace, rádio, satelitní TV , připojení Wi-Fi, minibar, digitální sejf, fén, župan, sprcha nebo vana a WC. K dispozici jsou i luxusní a prostorné pokoje typu Junior Suite, jejichž terasa je obohacena o vířivou vanu Jacuzzi. Nabídku ubytování uceluje samostatná hotelová akomodace Apollon Club, která se nachází v krásné středomořské zahradě při písečné pláži Maronti a v je zasazena do areálu termálního parku Aphrodite Apollon. Tři zrekonstruované vily nabízejí hostům 40 pokojů s balkonem nebo terasou a přímým výhledem na moře a stejný komfort a vybavení, jenž je popsáno u pokojů výše.