Sardinie - APARTMÁNY ERICA

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmány Erica mají skvělou a výhodnou polohu – nacházejí se v lokalitě Baia Caddinas – Golfo Aranci, která je ideálním místem pro strávení klidné a pohodové dovolené. Přibližně 1 km od apartmánu se nachází potraviny, prodej novin či potápěčské centrum. V centru města, které je vzdáleno přibližně 2,5 km jsou pak obchody, restaurace, suvenýry, pizzerie, bary, banka či lékárna. Letovisko Olbie je vzdáleno asi 20 km. Apartmánový dům má vstup přímo z ulice. Jedná se o jednoposchoďovou budovu se dvěma samostatnými vchody a má k dispozici parkovací místa. Ubytování je možné ve dvou apartmánech (v přízemí nebo v 1. patře). Nejbližší písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená 150 metrů. V okruhu 10 km jsou další pláže. Vzdálenost od moře: 150 m od centra: 2500 m Celý popis

Sardinie - APARTMÁNY ERICA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - APARTMÁNY ERICA

Apartmány Erica mají skvělou a výhodnou polohu – nacházejí se v lokalitě Baia Caddinas – Golfo Aranci, která je ideálním místem pro strávení klidné a pohodové dovolené. Přibližně 1 km od apartmánu se nachází potraviny, prodej novin či potápěčské centrum. V centru města, které je vzdáleno přibližně 2,5 km jsou pak obchody, restaurace, suvenýry, pizzerie, bary, banka či lékárna. Letovisko Olbie je vzdáleno asi 20 km. Apartmánový dům má vstup přímo z ulice. Jedná se o jednoposchoďovou budovu se dvěma samostatnými vchody a má k dispozici parkovací místa. Ubytování je možné ve dvou apartmánech (v přízemí nebo v 1. patře). Nejbližší písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená 150 metrů. V okruhu 10 km jsou další pláže.

Vzdálenost
od moře: 150 m
od centra: 2500 m

Ubytování: apartmán

Apartmán v přízemí má obývací pokoj s rozkládací pohovkou, ložnici s manželskou postelí a přímým vstupem do menší koupelny, ložnici s oddělenými lůžky, koupelnu, kuchyň, širokou terasu s vybavením a soukromou zahrádku. K vybavení apartmánu patří TV/SAT, pračka a venkovní sprcha.
Apartmán v prvním patře je nově zrekonstruovaný a má obývací pokoj s rozkládací pohovkou, ložnici s manželskou postelí s přímým vstupem do menší koupelny, ložnici s oddělenými lůžky, koupelnu, kuchyň, prostornou terasu s vybavením a výhledem na moře. K vybavení apartmánu patří SAT/TV, pračka, venkovní sprcha a klimatizace.