Sardinie - CASA GIO

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Casa Gio se nachází v přízemí nově postaveného komplexu v části Baia Caddinas v městečku Golfo Aranci, přibližně 20 km od centra letoviska Olbie. Komplex se nachází v rezidenční turistické čtvrti, jen pár kroků (80 m) od pláže s křišťálově čistým mořem a bílým pískem. V blízkosti je i malý soukromý přístav. V letní sezóně je na pláži otevřen bar a je zde možnost zapůjčení (za příplatek) lehátek a slunečníků. Všechny pláže kolem apartmánu jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Přibližně 200 metrů od apartmánu je restaurace a pizzeria. Centrum je vzdáleno asi 2 km (pohodlná cesta po chodníku). Vzdálenost od moře: 80 m od centra: 2000 m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - CASA GIO

Apartmán Casa Gio se nachází v přízemí nově postaveného komplexu v části Baia Caddinas v městečku Golfo Aranci, přibližně 20 km od centra letoviska Olbie. Komplex se nachází v rezidenční turistické čtvrti, jen pár kroků (80 m) od pláže s křišťálově čistým mořem a bílým pískem. V blízkosti je i malý soukromý přístav. V letní sezóně je na pláži otevřen bar a je zde možnost zapůjčení (za příplatek) lehátek a slunečníků. Všechny pláže kolem apartmánu jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Přibližně 200 metrů od apartmánu je restaurace a pizzeria. Centrum je vzdáleno asi 2 km (pohodlná cesta po chodníku).

Vzdálenost
od moře: 80 m
od centra: 2000 m


Ubytování: apartmán

Apartmán má obývací místnost s rozkládací pohovkou, ložnici s manželskou postelí s přímým vstupem do vlastní koupelny, ložnici s oddělenými lůžky, koupelnu, kuchyň, pohodlnou terasu s vybavením. K vybavení apartmánu patří TV, pračka, myčka nádobí, klimatizace, soukromá zahrádka s grilem a venkovní sprcha.