Sardinie - GRANDE BAIA RESORT****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Resort Grande Baia se nachází několik kilometrů od San Teodoro, v lokalitě zvané Monte Petrosu. Resort leží v překrásné zátoce s jemným pískem a s výhledem na ostrovy Tavolara a Molara. Je obklopen vůní myrty a tyrkysovým mořem a je zasazen do nedotčené přírody. Hotel dbá na kvalitu služeb a exkluzivní wellness centrum a je ideálním místem pro strávení rodinné dovolené. Přibližně 400 až 800 metrů od hotelu se nachází široká pláž s jemným pískem. Služby Restaurace s výbornou kuchyní, bar s krásným výhledem na ostrovy Tavolara a Molara, moderní koktejlový bar s panoramatickou terasou, obchody. Za příplatek: lázně, masáže, kosmetické centrum, výlety, hlídání dětí (na vyžádání), vodní sporty v blízkosti hotelu. Klubová karta (28.05. – 24.09.) zahrnuje: využívání bazénů, slunečníky, lehátka, shuttle bus na pláž, tenisový kurt, plážový volejbal, stolní tenis, hry, cvičení ve vodě, aerobic, tancování, piano bar, dětské hřiště (vnitřní i... Celý popis

Sardinie - GRANDE BAIA RESORT****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - GRANDE BAIA RESORT****

Resort Grande Baia se nachází několik kilometrů od San Teodoro, v lokalitě zvané Monte Petrosu. Resort leží v překrásné zátoce s jemným pískem a s výhledem na ostrovy Tavolara a Molara. Je obklopen vůní myrty a tyrkysovým mořem a je zasazen do nedotčené přírody. Hotel dbá na kvalitu služeb a exkluzivní wellness centrum a je ideálním místem pro strávení rodinné dovolené. Přibližně 400 až 800 metrů od hotelu se nachází široká pláž s jemným pískem.

Služby
Restaurace s výbornou kuchyní, bar s krásným výhledem na ostrovy Tavolara a Molara, moderní koktejlový bar s panoramatickou terasou, obchody.
Za příplatek: lázně, masáže, kosmetické centrum, výlety, hlídání dětí (na vyžádání), vodní sporty v blízkosti hotelu.
Klubová karta (28.05. – 24.09.) zahrnuje: využívání bazénů, slunečníky, lehátka, shuttle bus na pláž, tenisový kurt, plážový volejbal, stolní tenis, hry, cvičení ve vodě, aerobic, tancování, piano bar, dětské hřiště (vnitřní i venkovní), kreslení pro děti, vodní hry, potřeby pro matky (kuchyňská linka, mikrovlnná trouba, lednička, dětská postýlka).
Wellness: finská sauna, studené koupele, relaxační místnost, fitness, bazény, masáže.

Stravování: plná penze

Hotel nabízí plnou penzi včetně nápojů (voda, víno a nealkoholické nápoje) během jídla. Hotel má vynikající kuchyni, která využívá čerstvých a přírodních ingrediencí.

Ubytování: hotel ****

Hotelové pokoje jsou elegantně a vkusně zařízeny v typickém sardinském stylu.Všechny pokoje se nacházejí v přízemí s verandou nebo terasou s venkovním posezením. Všechny pokoje mají telefon, TV, klimatizaci, ledničku, trezor, připojení k internetu a fén. Hotel nabízí pokoje Comfort (2/3 osoby) a Family (3/4 osoby; ložnice s manželskou postelí a pokoj s oddělenými postelemi, kuchyňský kout na vyžádání za příplatek).