Sardinie - ISOLA ROSSA

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmány Isola Rossa STANDARD a PLUS se nacházejí přímo ve městečku Isola Rossa na severním pobřeží Sardinie. Městečko leží na malém mysu vybíhajícím do moře. Jméno dostalo podle barvy červených skal. Dominantou města je španělská věž z 16. století a turistický přístav. V centru města a na severním okraji města je písečná pláž, jižně od města je skalnaté pobřeží s mnoha zálivy. Nejbližší větší město je Castelsardo, které je vzdáleno asi 30 km, a které má krásné historické centrum s výhledem na ostrov Asinara. Apartmány jsou od moře vzdáleny 50-250 metrů (závisí na přesné poloze). Většina apartmánů byla vystavěna v posledních pěti letech. Apartmány jsou umístěny buď v přízemí, nebo v 1. patře. Apartmány PLUS mají garantovánu menší zahrádku či verandu. Vzdálenost od moře: 50 – 250 m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - ISOLA ROSSA

Apartmány Isola Rossa STANDARD a PLUS se nacházejí přímo ve městečku Isola Rossa na severním pobřeží Sardinie. Městečko leží na malém mysu vybíhajícím do moře. Jméno dostalo podle barvy červených skal. Dominantou města je španělská věž z 16. století a turistický přístav. V centru města a na severním okraji města je písečná pláž, jižně od města je skalnaté pobřeží s mnoha zálivy. Nejbližší větší město je Castelsardo, které je vzdáleno asi 30 km, a které má krásné historické centrum s výhledem na ostrov Asinara. Apartmány jsou od moře vzdáleny 50-250 metrů (závisí na přesné poloze). Většina apartmánů byla vystavěna v posledních pěti letech. Apartmány jsou umístěny buď v přízemí, nebo v 1. patře. Apartmány PLUS mají garantovánu menší zahrádku či verandu.

Vzdálenost
od moře: 50 – 250 m


Ubytování: apartmán

BILO 2 – apartmán pro 2 osoby – ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelna.
BILO 4 – apartmán pro 4 osoby – ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou a koupelna.
TRILO 4 – apartmán pro 4 osoby – ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma oddělenými lůžky (nebo palandou), obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelna.
TRILO 6 – apartmán pro 6 osob – ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma oddělenými lůžky (nebo palandou), obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou a koupelna.
QUARDI 8 – apartmán pro 8 osob – dvě ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma oddělenými lůžky (nebo palandou), obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna.