Sardinie - LA PLAGE****


V severozápadní části ostrova, mezi Castelsardo a Stintino, s úžasným panoramatickým výhledem na Asinara Gulf, se nachází Future Style La Plage. Rezort se skládá z hlavní budovy (pokoje, všechny služby) a z dalších terasovitých domků, které jsou obklopeny zelení. Pláž je vzdálena 50 – 400 metrů, je písčitá, soukromá, plně vybavená a s vlastním plážovým barem. Plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka na pokoj) je zahrnut v klubové kartě. Služby Recepce, pizzerie, 2 bary (z toho 1 na pláži), minimarket, kadeřník, amfiteátr pro večerní programy Klubová karta zahrnuje: využívání 2 bazénů včetně slunečníků a lehátek, využívání sportovního vybavení, tenisové turnaje, volejbal, fitness, aerobic, denní a večerní zábavní programy, multiúčelové hřiště, večerní bar, karaoke, Miniclub a Juniorclub, plážový servis Vzdálenost od moře: 50 – 400 m Celý popis

Sardinie - LA PLAGE****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - LA PLAGE****

V severozápadní části ostrova, mezi Castelsardo a Stintino, s úžasným panoramatickým výhledem na Asinara Gulf, se nachází Future Style La Plage. Rezort se skládá z hlavní budovy (pokoje, všechny služby) a z dalších terasovitých domků, které jsou obklopeny zelení. Pláž je vzdálena 50 – 400 metrů, je písčitá, soukromá, plně vybavená a s vlastním plážovým barem. Plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka na pokoj) je zahrnut v klubové kartě.

Služby
Recepce, pizzerie, 2 bary (z toho 1 na pláži), minimarket, kadeřník, amfiteátr pro večerní programy
Klubová karta zahrnuje: využívání 2 bazénů včetně slunečníků a lehátek, využívání sportovního vybavení, tenisové turnaje, volejbal, fitness, aerobic, denní a večerní zábavní programy, multiúčelové hřiště, večerní bar, karaoke, Miniclub a Juniorclub, plážový servis

Vzdálenost
od moře: 50 – 400 m

Stravování: all inclusive

Soft all inclusive.
Bufet s národními a mezinárodními pokrmy, restaurace klimatizovaná. Nealkoholické nápoje, voda a víno během jídla zdarma. Pro maminky s dětmi je k dispozici dětská kuchyňka pro přípravu jídla (mikrovlnka, ohřívač lahví, voda). Neomezená konzumace (10:00 – 23:00) vody a nealko nápojů (pomerančový džus, cola + 2 ovocné džusy) v hlavním nebo plážovém baru. 1 odpolední svačina.

Ubytování: hotel ****

Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, telefonem, miniledničkou (naplnění na vyžádání), sprchou a vysoušečem vlasů. Některé pokoje jsou umístěny přímo v hlavní budově, některé v ostatních budovách. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek). V nabídce také apartmány Le Maree a I Ginepri (více info v CK).