Sardinie - STYLE SPORT****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Resort Sport hotel (přejmenovaný hotel Nyce Club Sport Village) leží na velmi klidném a panoramatickém místě jen několik metrů od moře a zálivu, který se nachází mezi mořem a řekou Coghinas, a to 6 km od městečka Badesi. Hotel se skládá z hlavní budovy a několika dalších nově postavených menších budov. Resort nabízí pohodlné pokoje, písečnou pláž s přímým vstupem a úžasný zábavný program. SLUŽBY Restaurace, 4 bary na pláži, obchod, prodej novin, parkoviště. Za příplatek: Wi-Fi připojení, video hry, výlety, zapůjčení aut, skútrů nebo kol, půjčovna sportovního vybavení, individuální sportovní lekce, externí prádelna, billiard a hlídání dětí.večerní osvětlení kurtů a hřišť, prádelna, výlety, lékařské ošetření (na vyžádání), potápěčské centrum (v blízkosti), golfové hřiště, jízdy na koni, zapůjčení motocyklů, kol nebo aut. Klubová karta (28.05.-23.09.) zahrnuje: využívání bazénů (1 dětský), 3 tenisové kurty, menší fotbalové hřiště, mini... Celý popis

Sardinie - STYLE SPORT****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - STYLE SPORT****

Resort Sport hotel (přejmenovaný hotel Nyce Club Sport Village) leží na velmi klidném a panoramatickém místě jen několik metrů od moře a zálivu, který se nachází mezi mořem a řekou Coghinas, a to 6 km od městečka Badesi. Hotel se skládá z hlavní budovy a několika dalších nově postavených menších budov. Resort nabízí pohodlné pokoje, písečnou pláž s přímým vstupem a úžasný zábavný program.

SLUŽBY
Restaurace, 4 bary na pláži, obchod, prodej novin, parkoviště.
Za příplatek: Wi-Fi připojení, video hry, výlety, zapůjčení aut, skútrů nebo kol, půjčovna sportovního vybavení, individuální sportovní lekce, externí prádelna, billiard a hlídání dětí.večerní osvětlení kurtů a hřišť, prádelna, výlety, lékařské ošetření (na vyžádání), potápěčské centrum (v blízkosti), golfové hřiště, jízdy na koni, zapůjčení motocyklů, kol nebo aut.
Klubová karta (28.05.-23.09.) zahrnuje: využívání bazénů (1 dětský), 3 tenisové kurty, menší fotbalové hřiště, mini golf, lukostřelba, stolní tenis, windsurfing, kanoe, cvičení, zábavný program, taneční kurzy, shuttle servis do blízkého městečka (dle časového harmonogramu) a plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka nebo sedátka na pokoj; od 3. řady).

Vzdálenost
od moře: 250 m

Stravování: plná penze

V klimatizované hotelové restauraci nebo na venkovní terase. Stravování typu bufet – jídla typicky středomořská. Voda a domácí víno ke stravování v ceně. Jednou za týden večeře se spaciálním menu (ryby nebo maso).

Ubytování: hotel ****

Celkem 86 pokojů v hlavní budově – všechny v prvním patře s výtahem a další pokoje v nových budovách. Všechny vybavené telefonem, TV, klimatizace, minibar, trezor, balkón nebo terasa, koupelna se sprchovým koutem a fénem.