Sardinie - REZIDENCE BAIA DE BAHAS EXCLUSIVE

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rezidence Baia de Bahas Exclusive se nachází přímo u moře, v klidné lokalitě nad zálivem Marinella. Komplex leží ve známé turistické destinaci na severovýchodě Sardinie, pouhé 4 km od Porta Rotondo a 5 km od zátoky Aranci. Rezidence je obklopena zahradami a skládá se z několika typů apartmánů, které leží 100 až 350 m od moře. Baia de Bahas Exclusive je tou správnou volbou pro rodinnou dovolenou. Služby Restaurace, bar, obchod, wi-fi připojení ve společných prostorách, parkování, domácí mazlíčci povoleni (za příplatek) Vzdálenost od moře: 100 – 350 m Celý popis

Sardinie - REZIDENCE BAIA DE BAHAS EXCLUSIVE

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - REZIDENCE BAIA DE BAHAS EXCLUSIVE

Rezidence Baia de Bahas Exclusive se nachází přímo u moře, v klidné lokalitě nad zálivem Marinella. Komplex leží ve známé turistické destinaci na severovýchodě Sardinie, pouhé 4 km od Porta Rotondo a 5 km od zátoky Aranci. Rezidence je obklopena zahradami a skládá se z několika typů apartmánů, které leží 100 až 350 m od moře. Baia de Bahas Exclusive je tou správnou volbou pro rodinnou dovolenou.

Služby
Restaurace, bar, obchod, wi-fi připojení ve společných prostorách, parkování, domácí mazlíčci povoleni (za příplatek)

Vzdálenost
od moře: 100 – 350 m

Ubytování: rezidence

Apartmány jsou umístěny buď v hlavní budově nebo ve 2 patrových řadových domcích, některé apartmány mají verandu nebo terasu s výhledem na moře, televizi za příplatek. Apartmány Superior mají klimatizaci a bazén.
MONO 3 – elegantně a vkusně zařízený apartmán pro 3 osoby je vybaven televizí (za příplatek), obývacím pokojem s kuchyňkou, rozkládací pohovkou pro 1 osobu a jedním samostatným lůžkem a sociálním zařízením.
BILO 4 – elegantně a vkusně zařízený apartmán pro 4 osoby je vybaven televizí (za příplatek), obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňkou, dvoulůžkovým pokojem a sociálním zařízením.
TRILO 6 – elegantně a vkusně zařízený apartmán pro 6 osob je vybaven televizí (za příplatek), obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňkou, dvoulůžkovým pokojem, malým dvoulůžkovým pokojem s oddělenými lůžky a sociálním zařízením.