Sardinie - REZIDENCE BUGANVILLEA

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rezidence Buganvillea se nachází přímo před nádhernou pláží Lido. Dvoupodlažní rezidence nabízí svým hostům 46 příjemně zařízených apartmánů s klimatizací. Historické centrum Alghera je vzdáleno pouhých 1500 m. Do centra jezdí autobus každých 30 minut. V blízkosti recepce je restaurace a pizzerie Les Arenas. Rezidence Buganvillea je tou správnou volbou pro strávení klidné a příjemné dovolené. Služby vnitřní bazén (i s brouzdalištěm), soukromé nehlídané parkoviště (za příplatek), úschovna zavazadel, pračka, sušička, restaurace, pizzerie, bar, zmrzlina, venkovní bazén (otevřen od dubna do října) Vzdálenost od moře: u pláže od centra: 1,5 km Celý popis

Sardinie - REZIDENCE BUGANVILLEA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - REZIDENCE BUGANVILLEA

Rezidence Buganvillea se nachází přímo před nádhernou pláží Lido. Dvoupodlažní rezidence nabízí svým hostům 46 příjemně zařízených apartmánů s klimatizací. Historické centrum Alghera je vzdáleno pouhých 1500 m. Do centra jezdí autobus každých 30 minut. V blízkosti recepce je restaurace a pizzerie Les Arenas. Rezidence Buganvillea je tou správnou volbou pro strávení klidné a příjemné dovolené.

Služby
vnitřní bazén (i s brouzdalištěm), soukromé nehlídané parkoviště (za příplatek), úschovna zavazadel, pračka, sušička, restaurace, pizzerie, bar, zmrzlina, venkovní bazén (otevřen od dubna do října)

Vzdálenost
od moře: u pláže
od centra: 1,5 km

Ubytování: rezidence

BILO 6 – vkusně zařízený apartmán pro 6 osob je vybaven satelitní televizí, klimatizací (za příplatek), topením, dvoulůžkovým pokojem, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a palandou, kuchyňským koutem s ledničkou a mikrovlnou troubou, koupelnou se sprchou a fénem a balkonem s venkovním nábytkem.
TRILO 8 –vkusně zařízený apartmán pro 8 osob je vybaven satelitní televizí, klimatizací (za příplatek), topením, dvěma dvoulůžkovými pokoji, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a palandou, kuchyňským koutem s ledničkou a mikrovlnou troubou, koupelnou se sprchou a fénem a dvěma balkony (jeden je vybaven venkovním nábytkem).