Sardinie - REZIDENCE EA BIANCA

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rezidence Ea Bianca je rozdělena do několika apartmánů, které se nacházejí přibližně 1 km od pláže Cala dei Ginepri. Komplex je obklopen zelení a z teras se naskýtá nádherný pohled na Korsiku a souostroví Maddalena. Apartmány nabízejí překrásný výhled na okolní zahrady a kopce. Rezidence Ea Bianca je tou správnou volbou pro strávení klidné a příjemné dovolené v severní části ostrova Sardinie s jedinečným výhledem na záliv Arzachena. Služby 2 bazény, dětské hřiště, společenská místnost, parkoviště, wi-fi s připojením v okolí recepce, bar, restaurace, prádelna, vodní park, domácí mazlíčci za příplatek 30 Euro. Vzdálenost od moře: 1 km Celý popis

Sardinie - REZIDENCE EA BIANCA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - REZIDENCE EA BIANCA

Rezidence Ea Bianca je rozdělena do několika apartmánů, které se nacházejí přibližně 1 km od pláže Cala dei Ginepri. Komplex je obklopen zelení a z teras se naskýtá nádherný pohled na Korsiku a souostroví Maddalena. Apartmány nabízejí překrásný výhled na okolní zahrady a kopce. Rezidence Ea Bianca je tou správnou volbou pro strávení klidné a příjemné dovolené v severní části ostrova Sardinie s jedinečným výhledem na záliv Arzachena.

Služby
2 bazény, dětské hřiště, společenská místnost, parkoviště, wi-fi s připojením v okolí recepce, bar, restaurace, prádelna, vodní park, domácí mazlíčci za příplatek 30 Euro.

Vzdálenost
od moře: 1 km

Ubytování: rezidence

MONO 2 – elegantní apartmán pro 2 osoby je vybaven televizí, mikrovlnou troubou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, sociálním zařízením a terasou.
BILO 4 – elegantní apartmán pro 4 osoby je vybaven televizí, mikrovlnou troubou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, dvoulůžkovým pokojem, sociálním zařízením a terasou.
TRILO 6 – elegantní apartmán pro 6 osob je vybaven televizí, mikrovlnou troubou, obývacím pokojem s kuchyní a rozkládací pohovkou, dvoulůžkovým pokojem a pokojem se dvěma oddělenými lůžky nebo palandou, sociálním zařízením a terasou.
QUADRI 8 – elegantní apartmán pro 8 osob je vybaven televizí, mikrovlnou troubou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a ledničkou, rozkládací pohovkou, dvoulůžkovým pokojem a dvěma pokoji s oddělenými lůžky nebo palandami, dvěma koupelnami a terasou.