Sardinie - REZIDENCE GARDENIA

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Nedávno postavený moderní komplex Gardenia se nachází přibližně 150 m od pláže Lido. Čtyřpatrová rezidence nabízí 61 zařízených apartmánů s balkony vybavenými venkovním nábytkem. V přízemí se nachází obchod a bar. Vzdálenost od centra je přibližně 1500 m a lze využít pravidelnou autobusovou dopravu. Služby Moderní plavecký bazén s vyhrazenou částí pro děti (otevřena od dubna do října), soukromé nehlídané parkoviště (na rezervaci a s příplatkem), obchod, bar, výtah, prádelna, čistírna, FAX/kopírování, turistické informace, úschovna zavazadel. Vzdálenost od moře: 150 m od centra: 1,5 km Celý popis

Sardinie - REZIDENCE GARDENIA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - REZIDENCE GARDENIA

Nedávno postavený moderní komplex Gardenia se nachází přibližně 150 m od pláže Lido. Čtyřpatrová rezidence nabízí 61 zařízených apartmánů s balkony vybavenými venkovním nábytkem. V přízemí se nachází obchod a bar. Vzdálenost od centra je přibližně 1500 m a lze využít pravidelnou autobusovou dopravu.

Služby
Moderní plavecký bazén s vyhrazenou částí pro děti (otevřena od dubna do října), soukromé nehlídané parkoviště (na rezervaci a s příplatkem), obchod, bar, výtah, prádelna, čistírna, FAX/kopírování, turistické informace, úschovna zavazadel.

Vzdálenost
od moře: 150 m
od centra: 1,5 km

Ubytování: rezidence

BILO 4 – apartmán pro 4 osoby je vybaven satelitní televizí, trezorem, zařízeným kuchyňským koutem s ledničkou, klimatizací (za příplatek), obývacím pokojem s rozkládací pohovkou, ložnicí s oddělenými lůžky, sociálním zařízením a topením.
TRILO 6 – apartmán pro 6 osoby je vybaven satelitní televizí, klimatizací (za příplatek), kuchyní s ledničkou, dvěma ložnicemi s oddělenými lůžky, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou, sociálním zařízením a topením.