Sardinie - REZIDENCE VISTA BLU

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rezidence Vista Blu Resort se nachází na svazích Monte Carra s nádherným výhledem na zátoku Capo Caccia, pouze 2 km od centra Alghera. K výstavbě této rezidence byl použit kvalitní materiál jako je přírodní dřevo či žula a krásně tak zapadá do svého okolí obklopeného zahradami. Nejbližší pláž Lido je vzdálena 3500 m. Rezidence Vista Blu Resort je tou správnou volbou pro strávení příjemné a klidné dovolené. Služby bazén s lehátky a slunečníky, bar, soukromé parkoviště, wi-fi připojení ve společných prostorách, domácí mazlíčci jsou povoleni Vzdálenost od moře: 3500 m od centra: 2000 m Celý popis

Sardinie - REZIDENCE VISTA BLU

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - REZIDENCE VISTA BLU

Rezidence Vista Blu Resort se nachází na svazích Monte Carra s nádherným výhledem na zátoku Capo Caccia, pouze 2 km od centra Alghera. K výstavbě této rezidence byl použit kvalitní materiál jako je přírodní dřevo či žula a krásně tak zapadá do svého okolí obklopeného zahradami. Nejbližší pláž Lido je vzdálena 3500 m. Rezidence Vista Blu Resort je tou správnou volbou pro strávení příjemné a klidné dovolené.

Služby
bazén s lehátky a slunečníky, bar, soukromé parkoviště, wi-fi připojení ve společných prostorách, domácí mazlíčci jsou povoleni

Vzdálenost
od moře: 3500 m
od centra: 2000 m


Ubytování: rezidence

Villa 4 – elegantně a moderně zařízená vila pro 4 osoby je vybavena televizí, klimatizací, obývacím pokojem s pohovkou, dvoulůžkovým pokojem, malou ložnicí s oddělenými lůžky, dvěma koupelnami (jedna se sprchou a druhá s vanou) a venkovním posezením s grilem.
Villa 6 – elegantně a moderně zařízená vila pro 6 osob je vybavena televizí, klimatizací, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou, dvoulůžkovým pokojem, pokojem se dvěma oddělenými lůžky, dvěma koupelnami (jedna se sprchou a jedna s vanou) a terasou s venkovním posezením a grilem.
Villa 8 – elegantně a moderně zařízená vila pro 8 osob je vybavena televizí, klimatizací, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou, dvoulůžkovým pokojem, dvěma pokoji s oddělenými lůžky, dvěma koupelnami (jedna se sprchou a jedna s vanou) a terasou s venkovním posezením a grilem.