Sardinie - VILLAGGIO LISCIA ELDI****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel Villaggio Liscia Eldi je umístěn v Punta Isuledda, přibližně 1200 metrů od centra San Teodoro. Hotel leží v luxusním parku o rozloze 5-ti hektarů a je ideálním místem pro strávení rodinné dovolené. Oblázková až kamenitá pláž je vzdálena přibližně 300 metrů (plážový servis v ceně – 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj), je doporučována obuv do vody), písečná pláž Isuledda je vzdálena přibližně 600 metrů (plážový servis v ceně) a na pláž La Cinta, která je vzdálena 4 km, Vás doveze shuttle bus (dle časového harmonogramu). Plážový servis je zahrnut v klubové kartě (od 27.05.-23.09.). Služby Restaurace, bar Liscia Eldi, bazén s barem, tenisový kurt, pizzeria, obchod, prodej novin, parkoviště. Za příplatek: večerní osvětlení kurtů a hřišť, prádelna, výlety, lékařské ošetření (na vyžádání), potápěčské centrum (v blízkosti), golfové hřiště, jízdy na koni, zapůjčení motocyklů, kol nebo aut. Klubová karta (27.05.-23.09.) zahrnuje: využívání... Celý popis

Sardinie - VILLAGGIO LISCIA ELDI****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sardinie - VILLAGGIO LISCIA ELDI****

Hotel Villaggio Liscia Eldi je umístěn v Punta Isuledda, přibližně 1200 metrů od centra San Teodoro. Hotel leží v luxusním parku o rozloze 5-ti hektarů a je ideálním místem pro strávení rodinné dovolené. Oblázková až kamenitá pláž je vzdálena přibližně 300 metrů (plážový servis v ceně – 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj), je doporučována obuv do vody), písečná pláž Isuledda je vzdálena přibližně 600 metrů (plážový servis v ceně) a na pláž La Cinta, která je vzdálena 4 km, Vás doveze shuttle bus (dle časového harmonogramu). Plážový servis je zahrnut v klubové kartě (od 27.05.-23.09.).

Služby
Restaurace, bar Liscia Eldi, bazén s barem, tenisový kurt, pizzeria, obchod, prodej novin, parkoviště.
Za příplatek: večerní osvětlení kurtů a hřišť, prádelna, výlety, lékařské ošetření (na vyžádání), potápěčské centrum (v blízkosti), golfové hřiště, jízdy na koni, zapůjčení motocyklů, kol nebo aut.
Klubová karta (27.05.-23.09.) zahrnuje: využívání bazénu, tenisový kurt, fotbalové hřiště, ping pong, plážový volejbal, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorech; od 28.05. vodní cvičení, fitness kurzy, večerní zábava, plážový servis (slunečník + 2 lehátka), shuttle bus na pláž La Cinta, večerní shuttle bus do centra San Teodoro.

Vzdálenost
od moře: 300 - 600 m
od centra: 1200 m

Stravování: plná penze

Hotel nabízí stravování formou bufetu, voda a domácí víno ve džbánku během jídla v ceně.

Ubytování: hotel ****

Hotel má k dispozici 150 apartmánů, které jsou umístěny ve vilách. Všechny mají vlastní vchod, kuchyňský kout (aktivace na vyžádání za přípletek, pouze apartmány Bilo), telefon, TV, trezor, klimatizaci, sociální zařízení s fénem, malý dvorek nebo soukromou zahradu. Hotel nabízí Mono Comfort (2/3 osoby; obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby + 1 lůžko pro 3. osobu), Mono Comfort (tzv. mezanin pro 4 osoby; obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a mezanin se 2 lůžky), Bilo (4 osoby; 2 pokojový apartmán má obývací pokoj s rozkládací pohovkou a ložnici). Apartmány pro osoby se zdravotním postižením jsou k dispozici.