Sicílie - ARATHENA ROCKS****


Tento čtyřhvězdičkový hotel se nachází přímo na pobřeží v části Giardini Naxos. Jedná se o báječnou lokalitu, která je přímo u Taormini. Hotel se nachází cca 1 km od centra Giardini Naxos a 6 km o centra Taormini. Tento hotel má jednu z nejzajímavějších sbírek dekorativních artefaktů na pobřeží Taormini. Celá tato sbírka přináší hotelu atmosféru extravagantní soukromé vily. Služby Venkovní bazén s mořskou vodou, slunečníky a lehátka u bazénu, recepce, restaurace, bar, výtah, privátní pláž, parkoviště, Wi-Fi ve veřejných prostorech. Celý popis

Sicílie - ARATHENA ROCKS****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - ARATHENA ROCKS****

Tento čtyřhvězdičkový hotel se nachází přímo na pobřeží v části Giardini Naxos. Jedná se o báječnou lokalitu, která je přímo u Taormini. Hotel se nachází cca 1 km od centra Giardini Naxos a 6 km o centra Taormini. Tento hotel má jednu z nejzajímavějších sbírek dekorativních artefaktů na pobřeží Taormini. Celá tato sbírka přináší hotelu atmosféru extravagantní soukromé vily.
Služby
Venkovní bazén s mořskou vodou, slunečníky a lehátka u bazénu, recepce, restaurace, bar, výtah, privátní pláž, parkoviště, Wi-Fi ve veřejných prostorech.

Stravování: snídaně

Snídaně podávaná formou bufetu. Lze přikoupit polopenzi.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 52 elegantních pokojů (dvoulůžkové a třílůžkové), které jsou útulné a čisté. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, telefonem, TV/SAT, minibarem, trezorem, klimatizací, balkonem (ne všechny).