Sicílie - ATAHOTEL CAPOTAORMINA****


Atahotel Capotaormina je prestižní a elegantní čtyřhvězdičkový hotel, který poskytuje svým hostům ideální místo pro strávení příjemné a klidné dovolené na ostrově Sicílie. Hotel mimo jiné nabízí tradiční místní i mezinárodní kuchyni, soukromou pláž (5 minut chůze od hotelu), bazén s vířivkou a také překrásný pohled na sopku Etnu. Hotel stojí na skalním výběžku a nabízí úchvatný výhled na záliv Giardini Naxos. Služby Recepce (24 hodin), Wi-Fi připojení (za příplatek), výtah, parkování (garáž za příplatek), restaurace, bar, trezor, konferenční místnost, soukromá pláž s lehátky, venkovní bazén se slanou vodou (lehátka a slunečníky), snack bar u bazénu, fitness. Vzdálenost od moře: 5 minut chůze od centra: 5 km do Taorminy Celý popis

Sicílie - ATAHOTEL CAPOTAORMINA****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - ATAHOTEL CAPOTAORMINA****

Atahotel Capotaormina je prestižní a elegantní čtyřhvězdičkový hotel, který poskytuje svým hostům ideální místo pro strávení příjemné a klidné dovolené na ostrově Sicílie. Hotel mimo jiné nabízí tradiční místní i mezinárodní kuchyni, soukromou pláž (5 minut chůze od hotelu), bazén s vířivkou a také překrásný pohled na sopku Etnu. Hotel stojí na skalním výběžku a nabízí úchvatný výhled na záliv Giardini Naxos.

Služby
Recepce (24 hodin), Wi-Fi připojení (za příplatek), výtah, parkování (garáž za příplatek), restaurace, bar, trezor, konferenční místnost, soukromá pláž s lehátky, venkovní bazén se slanou vodou (lehátka a slunečníky), snack bar u bazénu, fitness.

Vzdálenost
od moře: 5 minut chůze
od centra: 5 km do Taorminy

Stravování: snídaně

Snídaně je podávána formou bufetu. Večeře výběrem z menu (za příplatek).

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí pokoje Classic s balkónem a výhledem do zahrady, které mají soukromou koupelnu, Wi-Fi připojení (za příplatek), trezor a klimatizaci. Dále nabízí pokoje Superior a Executive za příplatek.