Sicílie - BAIA AZZURRA ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel se nachází v ideální lokaci přímo nad zátokou Baia di Taormina a těsně (20 m) od lanovky (příplatek na místě), která vede do historického centra Taormíny. Hotel je kromě přímého kontaktu s přírodou a historií ideálním styčným bodem pro výlety do okolí sopky Etny a vhodným místem k relaxu. Služby Restaurace, bar, snack bar, panoramatické terasy, TV místnost, výtah, možnost hlídání dětí, parkoviště, Wi-Fi internet ve všech prostorách hotelu. od centra: 4 km (Taormina) Celý popis

Sicílie - BAIA AZZURRA ****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - BAIA AZZURRA ****

Hotel se nachází v ideální lokaci přímo nad zátokou Baia di Taormina a těsně (20 m) od lanovky (příplatek na místě), která vede do historického centra Taormíny. Hotel je kromě přímého kontaktu s přírodou a historií ideálním styčným bodem pro výlety do okolí sopky Etny a vhodným místem k relaxu.

Služby
Restaurace, bar, snack bar, panoramatické terasy, TV místnost, výtah, možnost hlídání dětí, parkoviště, Wi-Fi internet ve všech prostorách hotelu.

od centra: 4 km (Taormina)

Stravování: polopenze

Polopenze v hotelové restauraci. Snídaně formou bohatého bufetu. Večeře regionálního charakteru formou výběru z několika druhů menu o více chodech.

Ubytování: hotel ****

50 stylově zařízených pokojů je klimatizováno a vybaveno TV, mini barem, Wi-Fi internetem, fénem a vlastním sociálním zařízením. Za příplatek je možno zajistit pokoj s balkonem a přímým výhledem na moře či pokoj typu Comfort. Hotel disponuje pokoji pro zdravotně handicapované.