Sicílie - BAIA DEI MULINI****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Resort Baia Dei Mulini se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží na Sicílii, na úpatí hory Monte Erice nedaleko Trapani. Zajímavá poloha, nádherný bazén pro děti a rozmanitost služeb a aktivit hotelu – to vše je ideálním místem pro rodiny s dětmi i páry. Resort Baia Dei Mulini se nachází v těsné blízkosti písečné pláže s přímým vstupem do moře. Služby Restaurace „La Baia“, 2 bary (1 u bazénu), společenská místnost, dětské hřiště, parkoviště. Za příplatek: výlety, zapůjčení kanoí, člunů, windsurfů nebo motorových člunů. Klubová karta (28.05.-24.09.) zahrnuje: využívání bazénu ( bazén má i dětskou část), tenisový kurt, plážový volejbal, ranní cvičení, vodní cvičení, skupinové tance a plážový servis (1 slunečník + 1 lehátko + 1 křeslo na pokoj). Vzdálenost od moře: u moře od centra: 3,7 km Celý popis

Sicílie - BAIA DEI MULINI****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - BAIA DEI MULINI****

Resort Baia Dei Mulini se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží na Sicílii, na úpatí hory Monte Erice nedaleko Trapani. Zajímavá poloha, nádherný bazén pro děti a rozmanitost služeb a aktivit hotelu – to vše je ideálním místem pro rodiny s dětmi i páry. Resort Baia Dei Mulini se nachází v těsné blízkosti písečné pláže s přímým vstupem do moře.

Služby
Restaurace „La Baia“, 2 bary (1 u bazénu), společenská místnost, dětské hřiště, parkoviště.
Za příplatek: výlety, zapůjčení kanoí, člunů, windsurfů nebo motorových člunů.
Klubová karta (28.05.-24.09.) zahrnuje: využívání bazénu ( bazén má i dětskou část), tenisový kurt, plážový volejbal, ranní cvičení, vodní cvičení, skupinové tance a plážový servis (1 slunečník + 1 lehátko + 1 křeslo na pokoj).

Vzdálenost
od moře: u moře
od centra: 3,7 km

Stravování: plná penze

V hotelové restauraci „La Baia“, která má také velkou terasu s výhledem na moře, se podávají tradiční italská a sicilská servírovaná jídla. Voda a domácí víno k jídlu v ceně. Bezlepková strava na vyžádání.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí 96 velkých a světlých pokojů pro 2-4 osoby, které jsou vkusně zařízeny ve středomořském stylu. Všechny pokoje mají telefon, TV, klimatizaci, trezor, mini bar a sociální zařízení s fénem. Pokoje s výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.