Sicílie - BAIA TAORMINA****


Hotel Baia Taromina je čtyřhvězdičkový terasovitý hotel s panoramatickým výhledem na zátoku Taormína. Hotel je oblíbeným místem pro strávení klidné a relaxační dovolené. Služby Recepce (24 hodin), Wi-Fi připojení, výtah, parkoviště, restaurace, bar, trezor, konferenční místnost, veřejná pláž (kamínky) s lehátky a slunečníky, 2 venkovní bazény (9,00-18,00; 1 s mořskou vodou) s lehátky a slunečníky, masáže a kosmetické centrum (za příplatek), fitness, sauna. Vzdálenost od moře: 3 km od centra: 3 km (Taormina 8 km) Celý popis

Sicílie - BAIA TAORMINA****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - BAIA TAORMINA****

Hotel Baia Taromina je čtyřhvězdičkový terasovitý hotel s panoramatickým výhledem na zátoku Taormína. Hotel je oblíbeným místem pro strávení klidné a relaxační dovolené.

Služby
Recepce (24 hodin), Wi-Fi připojení, výtah, parkoviště, restaurace, bar, trezor, konferenční místnost, veřejná pláž (kamínky) s lehátky a slunečníky, 2 venkovní bazény (9,00-18,00; 1 s mořskou vodou) s lehátky a slunečníky, masáže a kosmetické centrum (za příplatek), fitness, sauna.

Vzdálenost
od moře: 3 km
od centra: 3 km (Taormina 8 km)


Stravování: snídaně

Snídaně je podávána formou bufetu. Obědy a večeře (za příplatek) formou menu a la carte. Možnost vegetariánské stravy.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí moderní pokoje Classic, které mají balkón s výhledem, koupelnu, fén, mini bar, telefon, Wi-Fi připojení, klimatizaci, trezor a SAT/TV. Hotel také nabízí pokoje Superior, De Luxe nebo Junior Suite za příplatek.