Sicílie - BAY PALACE ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Klidný moderní hotel u moře s velkolepým výhledem na sicilské pobřeží a blízkou Taormínu. Hotel se nachází v lokaci, která přímo vybízí k výletům do historicky bohatého okolí. Bohatá, hotel obklopující zeleň, klidné prostředí a kvalitní služby zaručují příjemně strávený pobyt. Služby Restaurace, Bar, bazén, solární terasa, Wi-Fi zdarma ve společných prostorech, stolní tenis, soukromé parkoviště. Vzdálenost od moře: nad mořem Celý popis

Sicílie - BAY PALACE ****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - BAY PALACE ****

Klidný moderní hotel u moře s velkolepým výhledem na sicilské pobřeží a blízkou Taormínu. Hotel se nachází v lokaci, která přímo vybízí k výletům do historicky bohatého okolí. Bohatá, hotel obklopující zeleň, klidné prostředí a kvalitní služby zaručují příjemně strávený pobyt.

Služby
Restaurace, Bar, bazén, solární terasa, Wi-Fi zdarma ve společných prostorech, stolní tenis, soukromé parkoviště.

Vzdálenost
od moře: nad mořem


Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého bufetu zahrnujícího čerstvé pečivo, croissanty, briošky, cereálie, jogurty, čerstvé ovoce, ovocné šťávy a večeře.

Ubytování: hotel ****

Prostorné a vkusně řešené pokoje, některé s výhledem na moře a Taormínu. Vybaveny sprchovým koutem nebo vanou, klimatizací, telefonem, topením, balkonem nebo terasou, TV/SAT.