Sicílie - CAPO DEI GRECI****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel Capo dei Greci je čtyřhvězdičkový komfortní hotel, který je umístěn v těsné blízkosti hradu a přímořské vesničky Sant´Alessio Siculo. Hotel je ideálním místem pro strávení klidné relaxační dovolené pro páry či větší skupiny přátel. Služby Recepce (24 hodin), bary, 2 venkovní bazény pro dospělé a 1 pro děti, dětské hřiště, Wi-Fi připojení, výtah, parkoviště, prádelna (za příplatek), zahrada, soukromá kamenitá pláž se slunečníky a lehátky, fitness centrum, sauna a turecká lázeň (za příplatek), stolní tenis, tenisový kurt, masáže (za příplatek). Vzdálenost od moře: 3 km od centra: 2 km Celý popis

Sicílie - CAPO DEI GRECI****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - CAPO DEI GRECI****

Hotel Capo dei Greci je čtyřhvězdičkový komfortní hotel, který je umístěn v těsné blízkosti hradu a přímořské vesničky Sant´Alessio Siculo. Hotel je ideálním místem pro strávení klidné relaxační dovolené pro páry či větší skupiny přátel.

Služby
Recepce (24 hodin), bary, 2 venkovní bazény pro dospělé a 1 pro děti, dětské hřiště, Wi-Fi připojení, výtah, parkoviště, prádelna (za příplatek), zahrada, soukromá kamenitá pláž se slunečníky a lehátky, fitness centrum, sauna a turecká lázeň (za příplatek), stolní tenis, tenisový kurt, masáže (za příplatek).

Vzdálenost
od moře: 3 km
od centra: 2 km


Stravování: snídaně

Snídaně podávána formou bufetu od 7:30 do 10:00. Možnost za příplatek polopenze – večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 200 komfortních a prostorných pokojů, z toho 78 pokojů Classic, které mají balkón (nemají výhled na moře), vlastní koupelnu se sprchovým koutem, mini bar a trezor. Hotel dále nabízí pokoje Superior (balkón a výhled do zahrady nebo na moře), De Luxe a Junior Suite, které mají balkón nebo terasu s výhledem na moře.