Sicílie - CORALLO****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Jedinečná poloha, kultura a historie, půvabné pobřeží a příjemné a relaxační prostředí. To vše a ještě více nabízí čtyřhvězdičkový hotel Corallo, který se nachází v proslulé Taormině. Hotel nabízí panoramatickou restauraci s výhledem na Taorminu a pobřeží Giardini Naxos, kde je podávána snídaně. Jen pár kroků pod hotelem leží v kouzelné zátoce Villagonia pláž s křišťálově čistou vodou. Služby Restaurace, recepce (24 hodin), venkovní bazén (5 x 25 m) se sluneční terasou a lehátky, bar, pokojové služby, autobusová zastávka (cca 50 m), Wi-Fi připojení, výtah, parkování, trezor, soukromá kamenitá pláž (vybavení za příplatek). Vzdálenost od moře: nad mořem (70 m) Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - CORALLO****

Jedinečná poloha, kultura a historie, půvabné pobřeží a příjemné a relaxační prostředí. To vše a ještě více nabízí čtyřhvězdičkový hotel Corallo, který se nachází v proslulé Taormině. Hotel nabízí panoramatickou restauraci s výhledem na Taorminu a pobřeží Giardini Naxos, kde je podávána snídaně. Jen pár kroků pod hotelem leží v kouzelné zátoce Villagonia pláž s křišťálově čistou vodou.

Služby
Restaurace, recepce (24 hodin), venkovní bazén (5 x 25 m) se sluneční terasou a lehátky, bar, pokojové služby, autobusová zastávka (cca 50 m), Wi-Fi připojení, výtah, parkování, trezor, soukromá kamenitá pláž (vybavení za příplatek).

Vzdálenost
od moře: nad mořem (70 m)

Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého bufetu.

Ubytování: hotel ****

Hotel má celkem 36 elegantních a vkusně zařízených pokojů, z toho 18 pokojů Standard a 18 pokojů Superior. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s fénem, mini barem, Wi-Fi připojením, telefonem, SAT/TV, trezorem a klimatizací. Pokoje Superior mají balkón s výhledem na moře (za příplatek).