Sicílie - MENFI RESORT****


Resort Menfi se nachází v klidné oáze obklopené vinicemi a olivovníky. Soukromá pláž se nachází od resortu 500 metrů a dostanete se na ni snadno kyvadlovou dopravou či několikaminutovou procházkou. Služby Restaurace s terasou, bar, hřiště pro děti, fotograf, venkovní parkoviště Za příplatek: půjčovna kol, aut a skútrů, shuttle bus do Menfi, výlety, wellness centrum Klubová karta (27.05. – 23.09.) zahrnuje: využívání 2 bazénů (1 dětský), volejbalový kurt, zábavné programy přes den i večer, taneční večery, piano bar, ranní cvičení, vodní gymnastiku, plážový servis (od 2. řady), shuttle na pláž. Celý popis

Sicílie - MENFI RESORT****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - MENFI RESORT****

Resort Menfi se nachází v klidné oáze obklopené vinicemi a olivovníky. Soukromá pláž se nachází od resortu 500 metrů a dostanete se na ni snadno kyvadlovou dopravou či několikaminutovou procházkou.

Služby
Restaurace s terasou, bar, hřiště pro děti, fotograf, venkovní parkoviště
Za příplatek: půjčovna kol, aut a skútrů, shuttle bus do Menfi, výlety, wellness centrum
Klubová karta (27.05. – 23.09.) zahrnuje: využívání 2 bazénů (1 dětský), volejbalový kurt, zábavné programy přes den i večer, taneční večery, piano bar, ranní cvičení, vodní gymnastiku, plážový servis (od 2. řady), shuttle na pláž.

Stravování: plná penze

Stravování formou bufetu v hotelové restauraci. Voda, domácí víno a nealkoholické nápoje jsou během jídla v ceně.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 242 pokojů vybavených TV, telefonem, minilednicí, trezorem, klimatizací a vysoušečem vlasů. Za příplatek možný výhled na moře.