Sicílie - NAXOS BEACH****


Kvalitní a velmi oblíbený resort je ideální volbou pro každého, kdo touží po komplexní péči na vysoké úrovni. Středisko je situováno přímo u moře, zasazeno do 14 hektarového nádherného parku plného zeleně a subtropické flóry. Komplex oplývá dechberoucím výhledem na sopku Etnu a dostupností krásné Taormíny vzdálené pouhých 7 km. Služby V komplexu se nacházejí 4 bazény se slunečníky a lehátky zdarma, z nichž 2 jsou pro děti a 1 olympijský, 4 bary a 4 restaurace. Klienti mohou využívat plážový servis (za příplatek na místě), fitness centrum, 2 tenisové kurty (povinná rezervace), stolní tenis, diskotéka, lekce aerobiku, lekce jógy a tance, lekce lukostřelby, jízd na kánoích a windsurfingu. V sezóně je možnost využívat dětských klubů, různých obchodů, kadeřníka, Beauty center, potápěčské centrum, kulečník, video hry, kancelář zajišťující transfery, výlety a půjčovny aut. K dispozici je zdarma 6 dní v týdnu odvoz k lanovce v Taormíně... Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - NAXOS BEACH****

Kvalitní a velmi oblíbený resort je ideální volbou pro každého, kdo touží po komplexní péči na vysoké úrovni. Středisko je situováno přímo u moře, zasazeno do 14 hektarového nádherného parku plného zeleně a subtropické flóry. Komplex oplývá dechberoucím výhledem na sopku Etnu a dostupností krásné Taormíny vzdálené pouhých 7 km.

Služby
V komplexu se nacházejí 4 bazény se slunečníky a lehátky zdarma, z nichž 2 jsou pro děti a 1 olympijský, 4 bary a 4 restaurace. Klienti mohou využívat plážový servis (za příplatek na místě), fitness centrum, 2 tenisové kurty (povinná rezervace), stolní tenis, diskotéka, lekce aerobiku, lekce jógy a tance, lekce lukostřelby, jízd na kánoích a windsurfingu. V sezóně je možnost využívat dětských klubů, různých obchodů, kadeřníka, Beauty center, potápěčské centrum, kulečník, video hry, kancelář zajišťující transfery, výlety a půjčovny aut. K dispozici je zdarma 6 dní v týdnu odvoz k lanovce v Taormíně. Veškeré placené služby se platí kreditní kartou Naxos Card, kterou klienti obdrží při svém příjezdu do hotelu. Jmenované služby jsou garantované v hlavní sezóně (cca od půlky května do půlky září), v ostatních obdobích mohou být tyto služby redukovány nebo zrušeny. V okolí se naskýtá možnost potápění, vodního lyžování, létání deltaplánem, jízd na koních a využití golfového hřiště.

Vzdálenost
od moře: u moře.
do centra: 10 min. chůze


Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů včetně domácího vína a minerální vody k jídlu. Možnost připlatit plnou penzi (snídaně, oběd, večeře) nebo All Inclusive.

Ubytování: hotel ****

Komplex se skládá ze 170 pokojů classic v hlavní budově a 453 pokojů classic ve vilách. Všechny pokoje mají vlastní příslušenství, klimatizaci, telefon, TV sat, trezor, fén a minibar. Většina pokojů v hlavní budově je vybavena balkónem s bočním či přímým výhledem na moře. Pokoje ve vilách jsou vybaveny buď balkonem, nebo terasou. Hotel dále nabízí pokoje Family (maximálně 4 lůžka + dětská postýlka) a pokoje Deluxe.

Podobné zájezdy