Sicílie - NIKÉ ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel ve středozemním stylu situovaný v malé zátoce přímo u moře blízko první původní řecké kolonie Naxos. Z hotelu je malebný výhled na městečko Taormina a na Etnu – nejvyšší aktivní vulkán v Evropě. Hotel má malou zahradu a terasy u moře, privátní pláž – pobřeží u hotelu je skalnaté. Hotel je momentálně v rekonstrukci. Po rekonstrukci bude hotel čtyřhvězdičkový a poté doplníme o nové foto hotelu. Služby: Klimatizovaná restaurace a snack bar (otevřeno během oběda – od června do září ), solárium, zahrada, parking, privátní vstupy do moře – slunečníky a křesílka u hotelu jsou zdarma. Vzdálenost: Od moře: u pláže Od centra: 3 min chůze Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Sicílie - NIKÉ ****

Hotel ve středozemním stylu situovaný v malé zátoce přímo u moře blízko první původní řecké kolonie Naxos. Z hotelu je malebný výhled na městečko Taormina a na Etnu – nejvyšší aktivní vulkán v Evropě.
Hotel má malou zahradu a terasy u moře, privátní pláž – pobřeží u hotelu je skalnaté. Hotel je momentálně v rekonstrukci. Po rekonstrukci bude hotel čtyřhvězdičkový a poté doplníme o nové foto hotelu.

Služby:
Klimatizovaná restaurace a snack bar (otevřeno během oběda – od června do září ), solárium, zahrada, parking, privátní vstupy do moře – slunečníky a křesílka u hotelu jsou zdarma.

Vzdálenost:
Od moře: u pláže
Od centra: 3 min chůze


Stravování: snídaně

V hotelové restauraci, typická siciliánská kuchyně.

Ubytování: hotel ****

51 pokojů se sociálním zařízením, topením, fénem, telefonem, TV/SAT, trezorem.

Podobné zájezdy